Přejít k hlavnímu obsahu

DELL GAMING a turnajová série o 7 000 Kč

19. 4. 2017 | 17:42 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Jeden turnaj za druhým, letošní sezóna běží v opravdu vysokém tempu. Stejně dobře rozběhnutá je také MČR klasifikace, kde se nám pomalu seskupují ty nejlepší týmy. Kdo dosud body nesbíral, dostává se pomalu, ale jistě, do těžké pozice. Právě ke sbírání MČR bodů jsou určené i třitýdenní turnajové série, které se v pravidelném intervalu odehrávají. Mimo důležitých bodů bojují každý týden desítky týmů o turnajové finále o 7 000 Kč.

MČR One Night Stand turnajová série od partnera DELL GAMING:

Sobota 15. 04. 2017DELL GAMING MČR One Night Stand #71
Úterý 25. 04. 2017DELL GAMING MČR One Night Stand #72
Sobota 29. 04. 2017DELL GAMING MČR One Night Stand #73

V pořadí již čtvrtá turnajová série za podpory odstartovala za podpory DELL GAMING minulou sobotu. Napínavých bojů se zúčastnilo přesně pět desítek týmů dychtících po MČR bodech. Nejvíce radosti propuklo v táboře Team global esports, který si upevnil svou pozici.

Konečné pořadí DELL GAMING MČR One Night Stand #71:

  • 1. místo: {#Slovenská Republika} Team global esports - 50 MČR bodů
  • 2. místo: {#Česká Republika} NEWTEAM - 30 MČR bodů
  • 3. - 4. místo: {#Česká Republika} INVACTUS, {#Česká Republika} Team Universe - 18 MČR bodů
  • 5. - 8. místo: {#Česká Republika} Fatality.ESP, {#Česká Republika} HAF, {#Česká Republika} EXORS Gaming, {#Slovenská Republika} NineLives - 12 MČR bodů
  • 9. - 16. místo: {#Česká Republika} Mix jak vínko, {#Česká Republika} Mladebuky.gg, {#Česká Republika} enPlus, {#Slovenská Republika} ReversionGaming, {#Česká Republika} Team ICE Dragons, {#Česká Republika} Model agency, {#Česká Republika} Žebraci - 6 MČR bodů

Notebooky řady Dell Inspiron 15 Gaming (7566) jsou vyladěny pro herní nasazení a přináší skvělé možnosti zábavy v tenkém mobilním provedení. Samozřejmostí je vysoký výkon a podpora multimediálních funkcí. Notebook Inspiron Gaming (7566) zaujme atraktivním designem, dlouhou výdrží napájení z baterie a skvělým výkonem pro herní i pracovní nasazení.

Na finále turnajové série vždy postoupí nejlepších osm týmů dle získaných bodů v aktuální sérii. V případě bodové shody rozhoduje nejlepší umístění v jednom z turnajů. V případě kompletní shody rozhoduje dřívější nejlepší umístění v sérii. (Příklad: 8. a 9. tým mají stejně bodů, 8. vyhrál první turnaj, 9. vyhrál druhý turnaj, postupuje 8. tým)

  • 1. místo - 50 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo - 30 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 3. místo - 20 MČR bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 18 bodů)
  • 4. místo - 16 MČR bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 18 bodů)
  • 5. až 8. místo - 10 MČR bodů

Pro sbírání bodů do turnajové série je nutností mít založené a vyplněné MČR ID!


Více informací a detailní pravidla naleznete přímo v konkrétním turnaji, informace o celém kvalifikačním cyklu MČR 2017 v Counter-Strike: Global Offensive najdete tady.

Štítky: MČR, Dell
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.