Přejít k hlavnímu obsahu

MSI představuje sérii GAMING X+

21. 4. 2017 | 10:23 Všechny hry
MSI hrdě představuje novou řadu grafických karet postavených na populární sérii GAMING X.
Výchozí obrázek

MSI hrdě představuje novou řadu grafických karet postavených na populární sérii GAMING X.

Vybavena nejnovějšími paměťmi přináší nová série GAMING X+ přidaný grafický výkon pro plynulejší hraní. MSI GeForce GTX 1080 GAMING X+ 8G a GeForce GTX 1060 GAMING X+ 6G plně využívají výkon chladiče TWIN FROZR VI, který umožňuje ještě vyšší takty jádra a pamětí pro zvýšení výkonu ve hrách. Svítícího draka na boční straně je možné díky RGB LED upravit do jakékoliv z 16,8 milionu barev. PCB design s kvalitními součástkami Military Class 4 umožňuje ještě vyšší přetaktování pro co nejvyšší výkon. Stylový kovový backplate dodává zpevnění a také dobrý vzhled.

Nová verze chladiče TWIN FROZR VI zvyšuje laťku v oblasti chlazení vzduchem. TORX Fan 2.0 je zdokonalená verze patentované technologie TORX ventilátoru, který generuje o 22 % větší tlak vzduchu pro lepší výkon chlazení, přičemž dále snižuje hladinu hluku. GeForce® GTX 1080 GAMING X+ je vybavena dvěma kuličkovými ložisky pro zajištění plynulého a tichého hraní. K obrovskému chladiči jsou v dolní části připojeny 8mm měděné tepelné trubice pro optimální přenos tepla z čtvercové poniklované základny.

MSI Gaming App umožňuje hráčům rychle přepínat mezi OC, Gaming a Silent výkonnostními režimy v závislosti na jejich potřebách. Nejnovější verze navíc přichází s One-click to VR. Tato funkce optimalizuje výkon celého PC speciálně pro VR hraní. Mezi další funkce patří zlepšení kvality obrazu EyeRest, Dragon Eye pro současné sledování videa a hraní na jednom monitoru a také ovládání LED podsvícení.

Připrav se na VR s MSI. Pro plný zážitek z Virtuální Reality je potřeba vysoký výkon. Grafické karty MSI GeForce GTX 1060 přinášení perfektní výkon pro příjemný VR zážitek. MSI Gaming App nyní obsahuje funkci k optimalizaci PC pro bezproblémové VR hraní.

Štítky: MČR partneři, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.