Přejít k hlavnímu obsahu

Adria Masters: eXtatus končí těsně před branami

19. 5. 2017 | 16:37 Counter-Strike 2
Česko-slovenská jednička Alza.eXtatus v těchto dnech úspěšně bojuje v dalším turnaji, Adria Masters Season 1 jde do vyřazovací části a k postupu na LAN finále stačí dvě vítězství!UPDATE #2: Online část je za námi, bohužel se smolným koncem pro česko-slovenský celek. Alza.eXtatus bojoval, co mu síly stačily, bohužel Nexus Gaming byl na třech mapách nad jejích síly. Na LAN finále se tak podívají týmy Forcebuy, Binary Dragons a Nexus Gaming.
Výchozí obrázek

Česko-slovenská jednička Alza.eXtatus v těchto dnech úspěšně bojuje v dalším turnaji, Adria Masters Season 1 jde do vyřazovací části a k postupu na LAN finále stačí dvě vítězství!

UPDATE #2: Online část je za námi, bohužel se smolným koncem pro česko-slovenský celek. Alza.eXtatus bojoval, co mu síly stačily, bohužel Nexus Gaming byl na třech mapách nad jejích síly. Na LAN finále se tak podívají týmy Forcebuy, Binary Dragons a Nexus Gaming.

UPDATE #1: Tým Alza.eXtatus zvládl svůj zápas proti bulharským Bpro bravurně a po mapách Inferno (16:13) a Cobblestone (16:11) postupuje do semifinále. Tam jej bude čekat silný celek Binary Dragons, kterému česko-slovenský zástupce dluží odplatu z BDC#6. Ze dvou případných BO3 zápasů stačí hráčům eXtatus vyhrát pro postup na finále pouze jeden!

Alza.eXtatus {#Slovenská Republika}
vs.{#Rumunsko} Nexus Gaming
Frozen {#Slovenská Republika}
queztone {#Slovenská Republika}
MonttY {#Slovenská Republika}
DeV7L {#Česká Republika}
ZEDKO {#Česká Republika}


{#Rumunsko} XELLOW
{#Rumunsko} cosmeeeN
{#Rumunsko} sXe
{#Rumunsko} XAj
{#Rumunsko} BTN

 19. 5. 17:00 
16  12
09  16
13  16

První sezóna Adria Masters přivítala šestnáct týmů z různých koutů Evropy, které byly rozděleny do čtyř skupin. Jak už bývá zvykem, polovina se rozloučila po dvou prohrách a v play-off tak uvidíme pouze osm týmů. Pozitivní zprávou je, že po výhrách 2:0 nad NetLand a Fury Gaming postupuje do vyřazovací části z druhého místa také Alza.eXtatus. V play-off však nepůjde o jedinou českou či slovenskou vlaječku, s maďarským týmem Budapest Corvini se představí také hráč Fraternitas Matěj "twist" Petráš. Play-off startuje v úterý 16. května.

Tato soutěž se však odlišuje od podobných online cupů s prizepoolem v řádech několika tisíc dolarů, tady se hraje o postup na LAN finále, které se uskuteční o víkendu 26. a 27. května v srbském Bělehradě. Z online části postoupí na finále tři nejlepší, jež doplní domácí tým s divokou kartou. Hrát se bude o celkový prizepool 5 tisíc dolarů.

The Adria Masters Season 1
1. koloSemifinálePostupující
bo3bo3 
 
{#Rumunsko} Nexus Gaming2   
  {#Rumunsko} Nexus Gaming1 
{#Maďarsko} Budapest Corvini0   
    {#Dánsko} Forcebuy
{#Dánsko} Forcebuy1   
  {#Dánsko} Forcebuy2 
{#Bulharsko} Outlaws0   
     
{#Bulharsko} Bpro0   
  {#Slovenská Republika} Alza.eXtatus0 
{#Slovenská Republika} Alza.eXtatus2   
    {#Srbsko} Binary Dragons
{#Srbsko} Binary Dragons2   
  {#Srbsko} Binary Dragons2 
{#Švédsko} ex-Manatee1    
  Zápas o třetí místo  
   bo3  
 
  {#Rumunsko} Nexus Gaming- 
    {#Evropská unie} TBA
  {#Slovenská Republika} Alza.eXtatus- 
 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.