Přejít k hlavnímu obsahu

Melane se po herní pauze vrací do Inside Games

22. 5. 2017 | 17:21 Hearthstone
Hearthstone rodina týmu Inside Games se dnešním dnem rozrůstá o další jméno. Nejde o žádného nováčka, nýbrž staronového člena Melaneho.
Výchozí obrázek

Hearthstone rodina týmu Inside Games se dnešním dnem rozrůstá o další jméno. Nejde o žádného nováčka, nýbrž staronového člena Melaneho.

Marek 'Melane' Zábran není žádným nováčkem. V řadách Inside Games působil již od brzkých let karetní hry Hearthstone, tedy v letech 2014 a 2015, a dlouhou dobu platil za předního hráče domácí scény. Jeho dalším působištěm v roce 2016 byl tým Fraternitas, i v jejich barvách se představil na řadě online i offline turnajů, následovala však herní pauza. Po této pauze se o jeho návrat zasloužil manažer Inside Games Aspi, se kterým už dříve v týmu působil.

Jaké jsou hlavní důvody Melaneho návratu?

„Pro mě jako hráče, co vždy nejradši hrál spíše midrange/control decky, se konečně trochu stabilizovala meta. Taky jsem se nikdy nedostal na preliminaries, což je můj další cíl, který bych si chtěl splnit. Také bych se chtěl podívat na nějakou zahraniční akci, což za dob, kdy jsem hrál, ještě nebylo vůbec možné.“

Proč Melane zamířil právě do Inside Games?

Cítím, že tady je ještě nějaká nedokončená práce. Navíc se se všemi z týmu dobře znám, ať už z mého předchozího působení, nebo ze společných tréninků před turnaji.“

Aktuální složení Hearthstone týmu Inside Games:

{#Česká Republika} Lukáš 'Dodgy' Dočkal
{#Česká Republika} Jakub 'Pardub' Pardubský
{#Česká Republika} Valentin 'Valdaboy' Ivanov
{#Česká Republika} Václav 'Findan' Prosser
{#Česká Republika} Matyáš 'Matty' Kalužný
{#Česká Republika} Daniel 'PoweR' Strmiska
{#Česká Republika} Marek 'Melane' Zábran

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.