Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 generálním partnerem MČR 2017

29. 5. 2017 | 17:01 Všechny hry
Tradiční český výrobce multimediálních, kancelářských a herních počítačů HAL3000 je dlouholetým partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Partnerství pokračuje i v letošním roce, česká společnost se stává jeho generálním partnerem.
Výchozí obrázek

Tradiční český výrobce multimediálních, kancelářských a herních počítačů HAL3000 je dlouholetým partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Partnerství pokračuje i v letošním roce, česká společnost se stává jeho generálním partnerem.

Spojení předního výrobce herních počítačů a Mistrovství ČR v počítačových hrách odstartovalo před šesti lety prvním ročníkem nové éry českého počítačového mistrovství. Každoročním výkvětem této spolupráce jsou i oficiální herní sestavy Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nejinak tomu bude i v roce 2017, kdy se HAL3000 stává generálním partnerem MČR.

Při příležitosti uzavření partnerství mezi HAL3000 a MČR v počítačových hrách byly před dvěma týdny odhaleny posílené mašiny z nejnovější generace oficiálních sestav! Jde již o druhou verzi ročníku 2017 označenou V2, kompletně postavenou na platformě Intel 7. generace s až o 25% výkonnějšími modely grafických karet NVIDIA. V obchodech se objevují ve třech konfiguracích – standardní, Pro a Extreme – každý si najde to své, od casual až po hardcore hráče. Více o MČR počítačových sestavách se dozvíte na oficiálních stránkách mcrpc.cz.

 Na start prodejů nové verze počítačů HAL3000 MČR 2017 V2 jsme pro prvních 100 zákazníků připravili exkluzivní dárek – zdarma ke každému počítači MČR obdrží herní klávesnici, myš a podložku od firmy MSI v hodnotě 1.847,- Kč! S počítačem si domů přineste i kvalitní herní příslušenství od světoznámého výrobce komponent MSI a můžete se hned vrhnout do bitvy perfektně vybaveni špičkovým hardwarem na cestě k vítězství, jednoduše: „Hraj jako vítěz!“ 

„Jedním z klíčových bodů k vytvoření dobrého herního počítače je především komunikace a naslouchání tomu, co hráč potřebuje. Zní to jednoduše, ale dost často se na to zapomíná. V HAL3000 tomu ale tak není a názor komunity je pro nás prioritou, to ilustruje i bohatá historie řady oficiálních herních počítačů MČR. Jejich nejnovější verze, MČR 2017 v druhém vydání, přináší opět několik nemalých vylepšení na základě zpětné vazby a tak pevně věřím, že hráči budou s novými herními stroji spokojení a stráví u nich nemálo propařených večerů,“

promluvil o oficiálních MČR sestavách HW designer HAL3000 Filip "Makaan" Hlobil.

Na nejnovější stroje se naši fanoušci mohou těšit již na nejbližších akcích a zastávkách PLAYzone arény, kde se HAL3000 gaming zóna bezesporu představí. Tyto mašiny budou také samozřejmou součástí chystaného finále, které se na brněnském výstavišti 10. až 12. listopadu vrátí po dvou letech zpět do pavilonu B. Chystáme to opravdu velké, je se na co těšit!

Štítky: HAL3000
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.