Přejít k hlavnímu obsahu

Nadupaná MSI Z270 Godlike Gaming je na světě

24. 5. 2017 | 17:44 Všechny hry
MSI představuje zcela novou základní desku Z270 GODLIKE GAMING. Nová Z270 GODLIKE GAMING posouvá vrchol gamingu u základních desek v oblasti designu, výkonu a funkcí. S řadou exkluzivních technologií jako je nový řadič ASMedia 3142 USB 3.1 Gen2 se základní deska Z270 GODLIKE GAMING přibližuje Božskému standardu.Změň svůj PC na herní router: Světově první základní deska s Killer xTend
Výchozí obrázek

MSI představuje zcela novou základní desku Z270 GODLIKE GAMING. Nová Z270 GODLIKE GAMING posouvá vrchol gamingu u základních desek v oblasti designu, výkonu a funkcí. S řadou exkluzivních technologií jako je nový řadič ASMedia 3142 USB 3.1 Gen2 se základní deska Z270 GODLIKE GAMING přibližuje Božskému standardu.

Změň svůj PC na herní router: Světově první základní deska s Killer xTend

Nová GODLIKE s technologií Killer xTend přináší možnost rozšížení sítě integrováním sítového přepínače, který obsahuje 3 porty Killer Ethernet a modul Killer Wireless-AC jako Wi-Fi extender. To umožňuje hráči s GODLIKE GAMING poskytovat Wi-fi připojení ostatním hráčům. Killer xTend také přináší úžasnou rychlost - až 1 Gb / s pro každý Killer E2500 plus dalších 867 Mb / s pro modul Killer Wi-Fi.

Světově nejrychlejší USB 3.1 Gen2: ASMedia ASM3142

MSI pokračuje v úzké spolupráci s ASMedia a pomáhá vyvíjet další generaci USB řadičů. Jejím nejnovějším přírůstkem je nový řadič ASMedia ASM3142 USB 3.1, nyní nejrychlejší USB řešení na světě. Současný řadič Lightning ASMedia ASM2142 USB 3.1 Gen2 běží na PCIe Gen3 x2 (16Gb/s). Další generace řadiče Lightning ASMedia ASM3142 USB 3.1 Gen2 zvyšuje výkon a dosahuje vyšší energetické účinnosti a o více než 50% nižší spotřeby, než starší USB řešení.

MSI a Phanteks spojují síly - RGB LED pásek v balení

X99A GODLIKE GAMING byla světově první základní deskou s RGB LED. Z270 GODLIKE GAMING jde mnohem dál. Tato deska nabízí perfektní integraci podsvícení Mystic Light, na kterém jsme spolupracovali s nejznámějšími výrobci komponentů. V balení desky tak naleznete zcela nový Phanteks Rainbow Strip s mnoha barvami, díky kterým si svou sestavu přizpůsobíte jak chcete. Každou z 15 vysoce kvalitních LEDek lze ovládat samostatně.

Další funkce Godlike Gaming

Nová základní deska Z270 GODLIKE GAMING dále nabízí AUDIO BOOST4 XTREME s plně izolovanými obvody. Audio Boost 4 Xtreme má 2 dedikované HD audio procesory se samostatnými zesilovači, a tak můžete využívat sluchátka i reproduktory najednou.

Také má přední USB 3.1 Gen2 typ C, 3 x Turbo M.2 s patentovaným M.2 Shieldem, Turbo U.2 se Steel Armor a mnoho dalších. Nová základní deska Z270 GODLIKE GAMING je nejlepší základní deska, kterou kdy MSI vytvořilo.

Více informací o této i dalších základních deskách najdeš přímo na stránkách msi.com.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.