Přejít k hlavnímu obsahu

Computex: MSI představuje další herní dimenzi

30. 5. 2017 | 11:37 Všechny hry
Je to tu! Největší technologická show v Asii COMPUTEX TAIPEI 2017 je zpět. MSI zde odhaluje své nejmodernější herní notebooky, základní desky, počítače a herní periferie. MSI na COMPUTEXU představí notebooky GT75VR, GS63/73VR, GE63/73VR, základní desky X299 GAMING M7 ACK, X299 GAMING PRO CARBON AC, X299 TOMAHAWK, počítače Infinite A a Trident Arctic a herní příslušenství Clutch GM70, Vigor GK80, Core Frozr XL.Herní notebooky
Výchozí obrázek

Je to tu! Největší technologická show v Asii COMPUTEX TAIPEI 2017 je zpět. MSI zde odhaluje své nejmodernější herní notebooky, základní desky, počítače a herní periferie. 

MSI na COMPUTEXU představí notebooky GT75VR, GS63/73VR, GE63/73VR, základní desky X299 GAMING M7 ACK, X299 GAMING PRO CARBON AC, X299 TOMAHAWK, počítače Infinite A a Trident Arctic a herní příslušenství Clutch GM70, Vigor GK80, Core Frozr XL.

Herní notebooky

GT75VR přichází se 3 variantami GPU: GeForce GTX 1080/GTX 1070 SLI/GTX 1070 a procesorem Intel CoreTM i7 7820HK o frekvenci více než 4 GHz. Šasi je vybaveno RGB mechanickou klávesnicí  SteelSeries s přizpůsobitelným osvětlením RGB Per-Key a opěrkou ruky ve tvaru diamantu. Kromě toho jsou notebooky GT75VR vybaveny technologií MSI True Color 2.0, Nahimic VR, 120Hz displejem a chlazením Cooler Boost Titan.

   

GS63VR je 15" herní notebook s grafickou kartou GeForce GTX 1070 a nejrychlejším 120Hz/3ms displejem s tloušťkou 17.7mm a váhou pouze 1.9kg. Vybaven je chlazením Cooler Boost Trinity, funkcemi SteelSeries Engine 3, ESS SABRE HiFi s 24bit/192kHz Hi-Res Audio a spoustou dalších vychytávek.

GS73VR s grafickou kartou GeForce GTX 1070, 120Hz/5m displejem a chazením Cooler Boost Trinity přináší spolehlivý výkon ve hraní. Navíc je vybaven funkcemi SteelSeries Engine 3 software, True Color Technology, ESS SABRE HiFi Audio a Nahimic 2 Audio Enhancer.  To vše dělá ze série GS ideální volbu pro hráče.

Nová série MSI GE63VR/73VR Raider bude dostupná ve 15 a 17" provedení s GeForce GTX 1070. Jeho dalšími zbraněmi jsou je 120Hz/3ms displej a spousta funkcí jako jsou například RGB podsvícení klávesnice, chlazení Cooler Boost 5, Dynaudio’s Giant reproduktory a Hi-Res Audio.

               

Herní desktopy

MSI představuje novou řadu herních desktopů MSI Infinite. Design Infinite se může na přední straně pochlubit prvky elektrických obvodů, které si můžete přizpůsobit do jakékoliv RGB barvy díky softwaru MSI Mystic Light. Infinite má také boční panel z průhledného tvrzeného skla a je vybaven grafickou kartou MSI GAMING a nejnovějším procesorem Intel Core.

Jeho ledově bílá barva vypadá cool v každém hráčském doupěti. Kromě vzhledu dostal Trident 3 Arctic také vylepšení výkonu. Nyní s upravenou grafickou kartou GeForce GTX 1070 GAMING a nejnovějším procesorem Intel Kaby Lake převyšuje výkonem jeho protějšky konzolových velikostí.

Základní desky X299 Gaming

Nová X299 GAMING M7 ACK je navržena pro hráče a fanoušky, kteří milují výkon. Díky 10+1+1 fázovému digitálnímu napájení DigitALL s Loadline Calibration a MSI Turbo Socketem je taktování M7 výzvou pro každého  overclokera. Kromě špičkového výkonu má GAMING M7 spoustu herních funkcí jako je M.2 Shield FROZR - nové M.2 chladící řešení. Tyto dva chladiče M.2 Shieldů jsou připojeny k PCH chladiči, takže se s nimi nemusíte bát snížení výkonu M.2 SSD disků. Zesilte svou hru s Audio Boost 4 PRO. Dva HD audio procesory se zesilovači vám umožní současně používat sluchátka a reproduktory s vynikající kvalitou zvuku. Killer™ Double Shot PRO umožňuje propojení 2 Killer™ E2500 Ethernet konektorů a Killer™ 1535 Wi-Fi adapteru. Navíc můžete poskytovat Wi-fi připojení ostatním hráčům.

              

S neomezenými možnostmi přizpůsobení a exkluzivními herními funkcemi je GAMING PRO CARBON připravena oslnit COMPUTEX i všechny ostatní. Jako světově první základní deska nabízí plně vyměnitelné kryty chladičů a X-Mounting doplňky, které podporují 3D tisk a modifikace. V kombinaci s MYSTIC LIGHT RGB LED je X299 GAMING PRO CARBON AC snem každého modéra. S 10+1+1 fázovým digitálním napájením, Loadline Calibration a Turbo Socketem v kombinaci s titanovými cívkami verze 2 máte všechen výkon, který budete kdy potřebovat. Funkce Game boost zvýší výkon bez mrknutí oka a 2x M.2 Shield v2 zajistí maximální výkon SSD disků. 

Nová X299 TOMAHAWK dokonale ilustruje vývoj nové generace základních desek MSI. Inspirována bojovými tanky ukazuje X299 TOMAHAWK svou síli ocelovými chladiči, které dělají v kombinaci s konstrukcí Steel Armor X299 TOMAHAWK nezničitelnou.Unikátní M.2 Shield FROZR snižuje teplotu vašeho M.2 SSD disku a tím zvyžuje jeho životnost. Turbo U.2 se Steel armor a přední USB typu C maximalizuje rychlost přenostu dat. Exkluzivní MSI VR boost přináší maximální výkon a zážitek při hraní VR, AR, a MR. Audio Boost 4 a Nahimic 2 přináší vysokou úroveň kvality zvuku díky použití kvalitních součástek. Potřebujete kvalitní srdce do svého počítače? S X299 TOMAHAWK jste připraveni na jakoukoliv hru.

Herní příslušenství

S optickým senzorem o 18,000dpi a funkcí full RGB Mystic Light nabízí herní myš Clutch GM70 špičkovou technologii s možností barevného přizpůsobení. 

Herní klávesnice Vigor GK80 je postavená na odolném a hliníkovém rámu a nabízí vše, co očekáváte od mechanické klávesnice včetně spínačů Cherry MX.

Core Frozr XL je dalším chladičem procesoru od MSI, který poskytuje nejlepší chladící výkon. Chladič procesoru využívá dva ventilátory TORX 2.0 a podporuje MSI RGB Mystic Light a nabízí tak možnost si ho přizpůsobit dle nálady.

Štítky: MČR partneři, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.