Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech G: oficiální periferie MČR 2017

6. 6. 2017 | 14:59 Všechny hry
Švýcarská společnost Logitech a její exkluzivní herní periferie se dnešním řadí mezi oficiální partnery Mistrovství ČR v počítačových hrách 2017.
Výchozí obrázek

Švýcarská společnost Logitech a její exkluzivní herní periferie se dnešním řadí mezi oficiální partnery Mistrovství ČR v počítačových hrách 2017.

Logitech vyvíjí produkty, které mají své nezaměnitelné místo v životech lidí. V našem případě hráčů, protože Logitech se svým brandem Logitech G podporuje aktivity ve světě elektronického sportu již dlouhé roky. V zahraničí je důležitým partnerem týmů jako Cloud9 nebo Team SoloMid, u nás se drží spíše samotných turnajů. Právě spolupráce Logitech G a největší domácí akce pro profesionální a poloprofesionální hráče počítačových her – MČR 2017 – pokračuje i v letošním roce, kdy se Logitech stává oficiálním dodavatelem herních periferií.

„Značka Logitech G je ve světě gamingu již dlouhou dobu legendou. Nepřestáváme inovovat a zajímá nás zpětná vazba od špičkových hráčů i na českém poli. Právě MČR 2017 je akce, kde můžeme sílu našich produktů skvěle demonstrovat,“

vyjádřil se manažer Jan Kugler ze společnosti Logitech.

Hlavní partner Mistrovství ČR 2017 ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends dbá na tu nejvyšší kvalitu, která je vysoce hodnocena i uznávanými světovými kritiky.

Pokud toužíš po změně, produkty Logitech G jsou ta pravá volba!

Zatímco bezdrátová náhlavní souprava s prostorovým zvukem Logitech G933 ti zajistí nad soupeři výhodu, díky přesné myši Logitech G203 ji dokážeš teprve využít. A co teprve s mechanickou klávesnicí Logitech G910, dokonalým doplňkem každého hráče? Pro milovníky závodních her a simulátoru je pak připraven Logitech G29, nejlepší závodní volant na trhu!

Při příležitosti uzavření partnerství pro rok 2017 jsme si pro vás s Logitechem a eshopem CZC.CZ připravili slevovou akci. Při zakoupení jednoho z výše vypsaných produktů získáš při zadání kódu "MCR300" v nákupním košíku 300 Kč slevu. Tak na co ještě čekáš?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.