Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe s čerstvou krví

2. 6. 2017 | 15:12 League of Legends
Nový přírůstek do svých řad představil Team Universe, konkrétně novou LoL sekci.
Výchozí obrázek

Nový přírůstek do svých řad představil Team Universe, konkrétně novou LoL sekci.

League of Legends k této domácí organizaci patřil po dlouhou dobu, po krátké pauze přichází nová krev, tým pod vedením Pavla 'Naande' Lepšíka. Tento poměrně mladý tým si u Teamu Universe prošel dlouhou zkušení dobou, než byl oficiálně přivítán do vlastních řad, během kterých si hráči počínail více než dobře. Ve své průvodní zprávě je zmíněn také skalp konkurenčních Inside Games, aktuálně vedoucího celku MČR klasifikace.

Jak se nově pětce hrající pod Teamem Universe dařit, to ukáže až čas a nejbližší turnaje, třeba již sobotní PLAYzone MČR NightCup. V každém případě jsme rádi, že mezi zajeté sekce a týmy můžeme na scéně přivítat svěží vítr. Více pověděl sám kapitán Naande:

„Jakožto zatím neznámá tvář na česko-slovenské scéně bych chtěl poděkovat za sebe a celý náš tým organizaci UNI za příležitost udělat si jméno a zazářit na domácí scéně. Vkládám do našeho týmu velké naděje a doufám, že nezklameme očekávání.“

Kompletní složení LoL Teamu Universe:

{#Slovenská Republika} Ondrej 'Wondro' Kenda - Top Laner
{#Česká Republika} Robert 'Bob' Bureš - Jungler
{#Česká Republika} Mikuláš 'mesius2' Babouček - Mid Laner
{#Česká Republika} Pavel 'Naande' Lepšík - Marksman
{#Česká Republika} Dominik 'Domec' Studený - Support

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.