Přejít k hlavnímu obsahu

Posílí rdO a blogg1s tým Garmez.ECLOT?

4. 6. 2017 | 23:05 Counter-Strike 2
Po odchodu dvou klíčových hráčů se CS:GO sestava Eclot Gaming ocitla pouze ve třech. Hráči však neotálejí a již nyní testuj dvě nové posily.
Výchozí obrázek

Po odchodu dvou klíčových hráčů se CS:GO sestava Eclot Gaming ocitla pouze ve třech. Hráči však neotálejí a již nyní testuj dvě nové posily.

Při velkých změnách v kádru eEriness si blade z ECLOTu sebral Dominika 'NIO' Maxiána a teprve před pár dny byl oznámen přestup Karla 'fredi' Královce do eSuby. Peter 'uno' Lipowski se tak po delší době opět jednou ocitl v nekompletním týmu, kdy v sestavě nefiguruje ani jeho dlouholetý parťák Martin 'giotive' Brumerčík. V jeho silách společně s Václavem 'rpg' Vlachem a Markem 'rusel' Račkem je však dát se opět dohromady a doplnit kompletní sestavu.

Jaká bude budoucnost dvou mistrů ČR z roku 2013? (Rusel první zleva, uno první zprava)

Při spuštění nového týmového webu Eclot Gaming se odhalily dvě potenciální posily. Řeč je o slovenském odstřelovači, jenž proslul působením v eSubě a naposledy se po dubnových Y-Games rozloučil s Inside Games, populárním streamerovi Radoslavu 'rdO' Tóthovi. Druhou posilou by mohl být bývalý hráč Gunrunners Dominik 'blogg1s' Janita.

Kapitán uno své vlastní pokračování v Garmez.ECLOT ještě zvažuje, ale zároveň nám potvrdil, že dva výše napsaní hráči s týmem trénují a v současné době procházejí zkušební dobou. Hráč kalibru frediho se těžce nahrazuje, ale mohlo by být nové duo tím správným impulzem?

Možná budoucí sestava Garmez.ECLOT:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Marek 'rusel' Račko
{#Česká Republika} Václav 'rpg' Vlach
{#Slovenská Republika} Radoslav 'rdO' Tóth
{#Česká Republika} Dominik 'blogg1s' Janita

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.