Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe vítá dva ztracené vicemistry

5. 6. 2017 | 21:30 Counter-Strike 2
Kádr CS:GO Teamu Universe prošel další obměnou, jejíž výsledkem jsou dvě nové posily.
Výchozí obrázek

Kádr CS:GO Teamu Universe prošel další obměnou, jejíž výsledkem jsou dvě nové posily.

Je to teprve měsíc a dva dny, kdy jsme informovali o posledních změnách v Teamu Universe. Po veleúspěšném vystoupení na Y-Games se s bronzovou medailí na krku rozloučil cLouRr a plug!nn. Tehdy byl tým posílen o Patrika 'devilsenpai' Ptáčka, jenž v Bratislavě proslul výkony ve Fraternitas, a věčného talenta Dávida 'garzeN' Hrušovského. Tohle složení však týmu dlouho nevydrželo a v posledních týdnech přišla první změna, kterou následovala i druhá.

Z Universe se před nedávnem pakoval Tomáš 'TheMix' Bílík, jehož nahradil Erik 'Relia' Mráz. Ten už prostředí UNI moc dobře zná, před kolotočem změn zde v loňském roce získal stříbrnou medaili na Mistrovství ČR. Ze stříbrné party se k dnešnímu dni připojuje i další z hráčů a to Lukáš 'luko' Hrabčík, který se spolu s Rufusem rozloučil s Dark Tigers. Poslední posílení odnesl po teprve měsíčním setrvání v Teamu Universe nadějný střelec devilsenpai.

Vicemistři se vracejí domů (luko a Relia první dva zleva) - Foto: Radek Vebr - PLAYzone

Ke změnám v kádru se vyjádřili jednotliví aktéři z řad Universe:

„Změny v CS:GO sekcích jsou věcí, která se u nás na scéně děje skoro každý týden a většinou je vynucena okolnostmi ať už herními nebo lidskou povahou. U nás tomu nebylo jinak, sedli jsme si po lidské stránce, ale v té herní to nebylo nějak dobré, proto jsme se rozhodli pro tuto změnu a doufám že nám jenom pomůže,“

prohlásil kapitán týmu Patrik 'Lastík' Ptáček.

„Můj názor na tuto situaci je spíše negativní, jelikož jsem proti rázným změnám v sestavě. Myslím si, že hráči toho dokáží více, když zůstanout pospolu a budou na sobě pracovat jako na týmu, než aby tyto problémy řešily benchem jednotlivých hráčů. Pokud ovšem tyto změny napomůžou ke zlepšení výkonu našich střelců, budu jen rád. Devilsenpaiovi i Mixovi přeji hodně štěstí v hledání nového mužstva, stejně tak Lukovi s Rufusem hodně zdaru v působení pod naší organizací,“

dodal manažer CS:GO sekce Marek 'Rosy' Rozsypal.

Aktuální složení Teamu Universe:

{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Slovenská Republika} Erik 'Relia' Mráz
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.