Přejít k hlavnímu obsahu

Heroic potřetí posilují z řad Tricked

7. 6. 2017 | 14:38 Counter-Strike 2
Dánský tým Heroic si v poslední době oblíbil posilovat z řad konkurenčních Tricked. A jak se říká, do třetice všeho dobrého.
Výchozí obrázek

Dánský tým Heroic si v poslední době oblíbil posilovat z řad konkurenčních Tricked. A jak se říká, do třetice všeho dobrého.

V průběhu měsíce května se Heroic pod vedením kouče FeTishe překvapivě rozhodli posadit střelce Valdemara 'valde' Bjørn Vangsu na lavičku. Dočasným náhradníkem se Casper 'cadiaN' Møller, ten se však stálým pátým u Heroic stane. Velkým kandidátem byl Allan 'AnJ' Jensen z vítězného týmu CPH Games 2017 Singularity, ale nakonec se tento přestup nekoná.

Poslední dvě změny v kádru Heroic odnesl jiný dánský tým Tricked, odkud zamířil do zelených dresů Nikolaj 'niko' Kristensen a následně i Jakob 'JUGi' Hansen. Třetím do party urpchlíků z Hundenovy party se stává Patrick 'es3tag' Hansen, dle jehož slov má tým Heroic potenciál stát se jedním z nejlepších týmů světa. Na následujícím majoru sice kvůli neúspěšné kvalifikaci tuto pětku neuvidíme, ale jsme zvědavi, zda-li tento 21letý Dán pomůže k jejímu vzestupu.

Nynější sestava Heroic:

{#Dánsko} Marco 'Snappi' Pfeiffer
{#Švédsko} Andreas 'MODDII' Fridh
{#Dánsko} Nikolaj 'niko' Kristensen
{#Dánsko} Jakob 'JUGi' Hansen
{#Dánsko} Patrick 'es3tag' Hansen

Zdroj: hltv.org
Štítky: Heroic
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.