Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o WD SSD disk hlavního partnera MČR

24. 6. 2017 | 12:45 Všechny hry
Žádný herní počítač se neobejde bez pořádné kombinace pevného a SSD disku, že ano?
Výchozí obrázek

Žádný herní počítač se neobejde bez pořádné kombinace pevného a SSD disku, že ano?

Společnost Western Digital se dlouhá léta řadí mezi přední světové výrobce pevných disků a jako partner se již několikátým rokem zapojuje také do herního dění v České republice. Spojení našlapaných herních mašin a SSD disku v dnešní době platí téměř za nutnost, proto jsme i pro letošní rok spojili síly s WD, hlavním partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách, jehož pevné disky se stávájí oficiálními produkty MČR 2017.

„Pevné disky WD jsou nedílnou součástí světa výpočetní techniky a poskytují hráčům počítačových her spolehlivé místo, kam ukládat data. Pevné disky WD HDD nabízejí vysokou ukládací kapacitu, zatímco disky WD SSD vysokou rychlost. Pro svět počítačových her pak doporučujeme produktovou řadu WD Black,“

za společnost WD podtrhuje důležitost SSD disků Lukáš Paskovský.

V rámci partnerství mezi WD a značkou MČR se doporučeným "hardwarem profíků" stává WD Black, M.2 2280, jenž pro rozhraní PCI-Express disponuje kapacitou 256 či 512 GB a rychlostí čtení/zápisu až 2 050/800 MB/s. Při této příležitosti jsme si pro všechny fanoušky esportu připravili soutěž o jeden takový kousek, WD Black, M.2 2280 - 512GB v hodnotě 5498 Kč.

Jak tento nabušený SSD disk získat? Je to snadné, odpovězte správně na tři níže uvedené otázky a zapojte se do slosování, které bude vyhodnoceno v neděli 25. června 20:00. Výherce bude kontaktován na e-mailovou adresu uvedenou ve svém profilu na webu PLAYzone.cz.

Štítky: MČR partneři, wd
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.