Přejít k hlavnímu obsahu

MARVO eSports přebírá sestavu Pyctophobia

13. 6. 2017 | 22:01 Counter-Strike 2
MARVO, společnost s herními periferiemi, známá především na asijském trhu, spolu s nástupem na český herní trh vstupuje i do vod esportu.Kdo sleduje česko-slovenskou herní scénu, ví, že kvalitních herních organizací je zde jako šafránu. Jednou z výjimek ale byl doposud tým eStars, který vedl Stanislav "A3Star" Písek. Tento zkušený manažer vstupuje společně se známou CS:GO sestavou do nové organizace, kterou podporuje český distributor značky MARVO, Marvo-Tech.cz.
Výchozí obrázek

MARVO, společnost s herními periferiemi, známá především na asijském trhu, spolu s nástupem na český herní trh vstupuje i do vod esportu.

Kdo sleduje česko-slovenskou herní scénu, ví, že kvalitních herních organizací je zde jako šafránu. Jednou z výjimek ale byl doposud tým eStars, který vedl Stanislav "A3Star" Písek. Tento zkušený manažer vstupuje společně se známou CS:GO sestavou do nové organizace, kterou podporuje český distributor značky MARVO, Marvo-Tech.cz.

Jako první bude pod jménem MARVO eSports vystupovat CS:GO sekce, jejíž sestavu jsme do nedávné doby mohli vidět hrát pod jménem Pyctophobia. Jako kapitán povede tuto skvadru Alex "wap0" Kľučka, kterého můžete znát i z jeho působení v Eclot Gaming.

Vyjádření Stanislava "A3Star" Píska, spolumajitele týmu MARVO eSports

„Jsem velice rád, že se mi konečně podařilo dotáhnout do konce to, co jsem začal budovat již v eStars. Nicméně nový impuls přišel po společném jednání se značkou MARVO a po delší době Vám mohu představit další éru dnes již bývalého týmu eStars. Společně budujeme novou organizaci, která tímto dnem nese název MARVO eSports. Chtěl bych společnosti MARVO-TECH.cz poděkovat za jejich podporu a možnost podpořit tímto krokem naši scénu, ale také naše nové hráče, kteří se budou snažit bojovat o nejvyšší příčky. Doufám, že podpoříte nový projekt a neodsoudíte naši snahu.“

Sestava MARVO eSports:

{#Slovenská Republika} Alex "wap0" Kľučka
{#Slovenská Republika} Ján "nax" Plško
{#Slovenská Republika} Marek "f1ndus" Kocúr 
{#Slovenská Republika} Richard "abnorse" Blaško
{#Česká Republika} Filip "K1 - FiDa" Dvořák

miluju videohry a hlavně ligu legend