Přejít k hlavnímu obsahu

Základní deska MSI X299 překonala světový rekord v taktování

14. 6. 2017 | 00:26 Všechny hry
Výchozí obrázek

Před rokem overclocker Toppc překonal hranici DDR4 5 GHz na paměti G.SKILL a základní desce MSI Z170 GAMING PRO AC. Dnes, o rok později, jako první dosáhl rychlosti DDR4 na 5,5 GHz při chlazení kapalným dusíkem s použitím nové základní desky MSI X299 GAMING PRO CARBON AC. Díky tomuto světovému rekordu společnost MSI potvrzuje svou dominantní pozici ve výkonu základních desek pro X299 pomocí jedinečné a patentované technologie MSI DDR4 Boost. Model MSI X299 GAMING PRO CARBON AC neznamená výhodu pouze pro hráče. Výborně se hodí na modding a overclocking. Také je dokonale přizpůsobena na hraní nejnáročnějších her.

X299 GAMING PRO CARBON AC: HRANÍ VE STYLU

Základní deska X299 GAMING PRO CARBON AC je první na světě s plně vyměnitelnými kryty chladiče a příslušenství X-Mount, které podporuje 3D tisk a modding. V kombinaci s nejnovějšími generacemi LED MYSTIC LIGHT RGB je snem každého modera!

Jednoduše aktivujte funkci one-second Game boost a zvyšte výkon manuálního přetaktování. Se dvěma M.2 Shieldy pro rychlé PCI-Express SSD získáte maximální výkon. S Turbo M.2 a Turbo U.2 připojte některou z nejnovějších generací SSD disků od NVMe a užijte si neskutečně rychlý přenos dat. S neomezenými možnostmi přizpůsobeními a s exkluzivními herními funkcemi je GAMING PRO CARBON připravena překvapit v každém herním stylu.

Štítky: MČR partneři, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.