Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers mají novou sestavu

24. 6. 2017 | 22:05 Counter-Strike 2
Jsou to skoro dva měsíce, co se stará sestava Dark Tigers rozpadla. Organizace teprve až dnes představuje novou pětici.Z minulé pětice v týmu zůstal jen slovenský ostrostřelec a in-game leader Peter "wEAMO" Rauch, který měl před sebou těžký úkol – sestavit novou, konkurence schopnou sestavu. S pomocí nového kouče, Jozefa "d0di" Kisse, dokázal po dvou měsících tento úkol splnit a představit nové složení, které bude Dark Tigers reprezentovat.
Výchozí obrázek

Jsou to skoro dva měsíce, co se stará sestava Dark Tigers rozpadla. Organizace teprve až dnes představuje novou pětici.

Z minulé pětice v týmu zůstal jen slovenský ostrostřelec a in-game leader Peter "wEAMO" Rauch, který měl před sebou těžký úkol – sestavit novou, konkurence schopnou sestavu. S pomocí nového kouče, Jozefa "d0di" Kisse, dokázal po dvou měsících tento úkol splnit a představit nové složení, které bude Dark Tigers reprezentovat.

Spolu s wEAMO-em budou v týmu i jeho bývalí spoluhráči z sestavy vícemistrů ČR – Max "SHOCK" Kvapil a Václav "MadMax" Marcol. Podotkněme, že MadMax taktéž figuroval v původním složení. Toto trio mladíků doplní Andrej "Cappy" Kvasnica a Vojtěch "Valencio" Mydlář. Prvně jmenovaný ještě nedávno reprezentoval REViTAL Gaming, zatímco Valencio patřil k mladé sestavě, jež reprezentovala GunRunners. S nimi získal například stříbro v ROG COOL lize.

Nová sestava týmu Dark Tigers:

{#Slovenská Republika} Peter "wEAMO" Rauch
{#Česká Republika} Max "SHOCK" Kvapil
{#Česká Republika} Václav "MadMax" Marcol
{#Slovenská Republika} Andrej "Cappy" Kvasnica
{#Česká Republika} Vojtěch "Valencio" Mydlář

{#Slovenská Republika} Josef "d0di" Kiss (trenér)

Štítky: Dark Tigers
miluju videohry a hlavně ligu legend