Přejít k hlavnímu obsahu

Zyored posiluje Gunrunners.AOC

10. 7. 2017 | 22:53 Counter-Strike 2
Nepříjemnou situaci museli v posledním týdnu hasit v táboře Gunrunners, kdy se s týmem neočekávaně rozloučila jedna z nejnovějších akvizic.
Výchozí obrázek

Nepříjemnou situaci museli v posledním týdnu hasit v táboře Gunrunners, kdy se s týmem neočekávaně rozloučila jedna z nejnovějších akvizic.

Před necelými třemi týdny byla po odchodu třech hráčů a následném testování nové pětice odhalena nová CS:GO sestava Gunrunners.AOC pod vedením Michala 'leckr' Kadlíčka. Z té původní zůstal pouze on a Adam 'ZeD' Bartko, ke kterým se připojilo trio DESTY, mikigoalie, NEOFRAG. Jedna z posil však po krátké době v soupisce musela kvůli vážnému důvodu skončit.

Má aktuální sestava Gunrunners potenciál se ukázat na největších domácích podiích? (Foto: Radek Vebr)

Řeč je o Michaelu 'mikigoalie' Buzkovi, hráči proslulém svými výkony na portálu FaceIT, kde se jako jeden z prvních Čechů probojoval skrze kvalifikaci do FPL-Challenger. Na české scéně jsme o něm dosud slyšet šanci neměli a v budoucnu nejspíš ani nebudeme. Mikigoalie byl totiž před týdnem FaceITem zabanován za cheating, na základě čehož mu byl udělen dvouletý zákaz i pro turnaje na portálu PLAYzone.cz a dalších aktivit v rámci Mistrovství ČR 2017.

Na odhalení nové posily se pár dní čekalo, ačkoliv šlo krátce po mikigoalieho konci o hotovou věc. Novým pátým v sestavě Gunrunners se stává bývalý hráč Inside Games Tomáš 'zyored' Cvaniga, který byl v červnu nahrazen Shadem. Tato výměna nebyla způsobena výkonnostním propadem, tudíž bude zajímavé sledovat, jak se v novém působišti mladá hvězdička zabydlí.

Nová posila se k přestupu do Gunrunners vyjádřila následovně:

Po odchodu z týmu Inside Games jsem nevěděl, jak to se mnou bude dále. Dostal jsem pár nabídek, ale chtěl jsem se rozhodnout co nejlépe. Po tom, co dostal ban hráč mikigoalie, mi napsal kapitán Gunrunners leckr, jestli bych neměl zájem si s nimi zahrát. A právě tohle mužstvo mě oslovilo nejvíc a rozhodl jsem se pokračovat právě s ním.

Nynější sestava týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko
{#Česká Republika} Dominik 'DESTY' Černý
{#Česká Republika} Adam 'NEOFRAG' Zouhar
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.