Přejít k hlavnímu obsahu

iWOLF Sirios vítězem Samsung Galaxy série

12. 7. 2017 | 14:21 Clash Royale
Výchozí obrázek

Nemohli jste se dočkat, co? Turnajová série v rámci Vodafone Mistrovství ČR v Clash Royale jde opět do svého finále! V uplynulých třech týdnech hráči bojovali, aby se mohli ukázat na streamu Mishkina v boji o bonusovou porci MČR bodů. Z nejlepší pozice jde do středečního finále Samsung Galaxy MČR turnajové série KuSeQ, který ukázal, že stabilní výsledky jsou někdy více, než jedno vítězství, tak jako získali jeho pronásledovatelé. Spolu se svými spoluhráči z eSuby nebude na klání s živým komentářem Mishkina chybět ani obhájce vítězství a vicemistr ČR Elfkam.

Kdo se podle vás stane králem tentokrát? Jak je na pavouku níže dobře vidět, kandidátů je spousty! Samsung Galaxy finále startuje ve středu večer od 20:00 a o tyhle odměny hráči bojují:

  • 1. místo: 180 MČR bodů + 40 Euro
  • 2. místo: 150 MČR bodů + 20 Euro
  • 3. místo: 120 MČR bodů + 10 Euro
  • 4. místo: 100 MČR bodů
  • 5. - 8. místo: 80 MČR bodů
  • 9. - 16. místo: 50 MČR bodů
  • 17. - 32. místo: 30 MČR bodů

Samsung Galaxy S8 – Nejnovější vlajkové lodě společnosti Samsung představují to nejlepší, co dnešní mobilní telefony dokážou nabídnout. Prvotřídní materiály, odolná konstrukce, výkon, jemný displej – to vše je u Galaxy S8 a S8+ samozřejmostí.

Jeho revoluční design vás zaujme na první pohled. Každá část displeje telefonu byla zdokonalena tak, aby překročila své hranice. Díky tomu si zážitek ze sledování libovolného obsahu vychutnáte skutečně naplno a bez vyrušení rámečkem. V porovnání s ostatními smartphony stejných rozměrů je obrazovka Galaxy S8 a S8+ prostě největší. A navíc se oba telefony pohodlně ovládají a padnou přesně do ruky.

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.