Přejít k hlavnímu obsahu

HGG: Češi postupují do TOP 4!

18. 7. 2017 | 11:05 Hearthstone
Po několika měsících nelítostných karetních boj přichází nyní jedna ze závěrečných zkoušek, kterou mohou podstoupit pouze ty nejlepší celky světa. K naší velké radosti se mezi touto elitou stále drží český výběr. Ten si po výhře nad Řeckem zajistil postup mezi TOP 8, všem je to ale pochopitelně málo.UPDATE: Z napínavého duelu plném top decků vycházejí vítězně čeští hráči! Výhrou si zajišťují postup mezi nejlepší 4 týmy světa a 20 000 dolarů, v přepočtu přes 400 000 korun!
Výchozí obrázek

Po několika měsících nelítostných karetních boj přichází nyní jedna ze závěrečných zkoušek, kterou mohou podstoupit pouze ty nejlepší celky světa. K naší velké radosti se mezi touto elitou stále drží český výběr. Ten si po výhře nad Řeckem zajistil postup mezi TOP 8, všem je to ale pochopitelně málo.


UPDATE: Z napínavého duelu plném top decků vycházejí vítězně čeští hráči! Výhrou si zajišťují postup mezi nejlepší 4 týmy světa a 20 000 dolarů, v přepočtu přes 400 000 korun!



 

S jídlem roste chuť a pokud k tomu připočtete tučný balík dolarů, je o motivaci postaráno. Minulý týden si výhrou nad Řeky připsala česká čtyřka na konto další 2 tisíce dolarů, aktuálně jich mají 6 000 $, v přepočtu kolem 125 000 korun, tedy přes 30 000 na jednoho hráče.

Nyní ale čeká skutečná výzva. Proti Českému týmu nastoupí v úterý výběr {#Čína} Činy, jednoho z favoritů celého turnaje. A aby toho nebylo málo, vítěz postoupí na offline finále a dostane 8 000 dolarů navíc!

3. FÁZE - část pavouka pro postup na TOP4 LAN finále
OsmifináleČtvrtfinálePostupující
bo5bo5 
 
{#Čína} Čína3   
  {#Čína} Čína1 
{#Belgie} Belgie0   
    {#Česká Republika} Česká republika
{#Řecko} Řecko0   
  {#Česká Republika} Česká republika3 
{#Česká Republika} Česká republika3   
 

Sumička tedy nemalá a s podobným štosem stodolarovek by se už nějaký ten hater ubít dal. Je ale k tomu potřeba udělat závěrečný krok. Hrát proti Čínským hráčům se našincům moc často nezadaří a jenom to bude přidávat na atraktivitě celého zápasu.

PLAYOFF - RO8
Česká republika
vs.Čína

Jarla
CzechCloud
Pokrovac
StanCifka

 

 OmegaZero
 Nightwalk
 LovelyChook
 OMJasonzhou

3
18. 7. 10:00
 STREAM  
1
Stancifka {#Česká Republika}vs.{#Čína} OmegaZero
Jarla {#Česká Republika}vs.{#Čína} Nightwalk
CzechCloud {#Česká Republika}vs.{#Čína} JasonZhou
Pokrovac {#Česká Republika}vs.{#Čína} Lovelychook

{#Česká Republika} StanCifka, {#Česká Republika} Pokrovac, {#Česká Republika} Jarla a {#Česká Republika} CzechCloud budou na programu zítra od 10:00. I přes ranní termín doufáme, že dorazíte na stream v hojném počtu. Víc jak Číňanů nás asi nebude, velikost davu ale není vše.

A aby toho nebylo málo, můžete i vy získat podíl z výhry, kterou naši získají. Informace získáte na facebooku. Vítěz získá 1 % z celkové výhry českého týmu. To je aktuálně zhruba nějakých 1 200 Kč, v případě vítězství Čechů v dalších zápasech ale tato částka nabobtná a to pořádně.