Přejít k hlavnímu obsahu

Alza Clash Royale turnaj poprvé i s MČR body!

20. 7. 2017 | 17:54 Clash Royale
Pravidelné turnaje v Intel GameZone se mimo jiné pořádají také ve hře Clash Royale, kde se každý měsíc bojuje o různé ceny včetně finanční částky a především jde o setkání přátel z komunity na jednom místě.Další z řady turnajů v Clash Royale konající se ve čtvrtek 27. července od 13:00 v pražských Holešovicích nabídne kromě MČR bodů také zajímavé ceny pro ty nejlepší hráče:
Výchozí obrázek

Pravidelné turnaje v Intel GameZone se mimo jiné pořádají také ve hře Clash Royale, kde se každý měsíc bojuje o různé ceny včetně finanční částky a především jde o setkání přátel z komunity na jednom místě.


Další z řady turnajů v Clash Royale konající se ve čtvrtek 27. července od 13:00 v pražských Holešovicích nabídne kromě MČR bodů také zajímavé ceny pro ty nejlepší hráče:

  • 1. místo: Myš Razer Deathadder Elite + 60 MČR bodů
  • 2. místo: 1000 Kč + 45 MČR bodů
  • 3. místo: 200 Kč + Troll button + 35 MČR bodů
  • 4. místo: USB Flash disk 32 GB + 25 MČR bodů
  • 5. - 8. místo: 20 MČR bodů

Celý turnaj se odehrává offline v místě konání akce a organizátoři doporučují přijet předem, aby měl každý hráč dostatečný čas na potvrzení účasti v turnaji. Pokud si nechceš nechat utéct žádné novinky, sleduj událost na Facebooku zde, aby ti nic neuteklo.

Klání je otevřeno všem, kteří mají zájem si přijít zahrát a ukázat svoje schopnosti v Clash Royale. Registrace do turnaje a více informací naleznete zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.