Přejít k hlavnímu obsahu

Magisk na lavičku, kdo do North?

24. 7. 2017 | 15:38 Counter-Strike 2
Dánská organizace North rozjíždí jako první kolotoč změn v sestavách před plánovaným dlouhým CS:GO volnem. Černý Petr padl na Emila "Magisk" Reifa.Dle informací, kterou podala francouzská stránka Flickshot.fr, se na lavičku usazuje hvězda turnajů WESG: Europe a EPICENTER: Moscow Emil "Magisk" Reif, jenž se k týmu připojil loni v červnu.
Výchozí obrázek

Dánská organizace North rozjíždí jako první kolotoč změn v sestavách před plánovaným dlouhým CS:GO volnem. Černý Petr padl na Emila "Magisk" Reifa.

Dle informací, kterou podala francouzská stránka Flickshot.fr, se na lavičku usazuje hvězda turnajů WESG: Europe a EPICENTER: Moscow Emil "Magisk" Reif, jenž se k týmu připojil loni v červnu.

Magisk je krok od odchodu z North. Kdo ho ale nahradí? FOTO: HLTV.org

North jsme mohli vidět na nedávném Major turnaji v Krakově, kde se mladá pětice snažila obhájit svůj legendární slot z ELEAGUE šampionátu. Tým dokázal v základní fázi porazit nejdříve německé duo PENTA-mousesports a následně i Cloud9. North postoupili do play off, kde ale lehce padli s domácími Virtus.pro.

Dánské North jsme ale mohli v průběhu roku vidět jako silného vyzyvatele o post domácí jedničky. V únoru, právě po již výše zmíněné ELEAGUE odešel ze sestavy norský hráč Ruben "RUBINO" Villarroel, jeho místo zaujal Phillip "aizy" Aistrup, jehož vyhodili z FaZe Clan. North se ale nezlepšili. 

Největším kandidátem na post nového pátého hráče je Valdemar "valde" Bjørn, který byl propuštěn ze služeb organizace Heroic. North má ale i vlastní "B" tým, odkud by se k sestavě mohl připojit Daniel "mertz" Mertz, jenž dle statistik HLTV.org patří k předním světovým hráčům, neboť má rating 1.17. Zajímavostí je, že Magisk sám má statistiky nejvyšší rating z týmu, a to 1.12.

Další možné varianty jsou Jacob "Pimp" Winneche, kterého propustili po špatných výkonech z Team Liquid, Casper "cadiaN" Møller nebo někdo z konkurnečních Heroic.

Sestava Team North

{#Dánsko} Mathias "MSL" Lauridsen
{#Dánsko} René "cajunb" Borg
{#Dánsko} Kristian "k0nfig" Wienecke
{#Dánsko} Philip "aizy" Aistrup

{#Dánsko} Casper "ruggah" Due - trenér
{#Dánsko} Emil "Magisk" Reif - náhradník

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Dánsko, North