Přejít k hlavnímu obsahu

Další sezóna ELEAGUE už tento podzim

27. 7. 2017 | 12:59 Counter-Strike 2
ELEAGUE se v lednu vrací s dalším eventem, tentokrát s novou sérií nazvanou ELEAGUE CS:GO Premier 2017.Astralis po vítězství nad Virtus.pro v ELEAGUE majoru (FOTO: HLTV.org)
Výchozí obrázek

ELEAGUE se v lednu vrací s dalším eventem, tentokrát s novou sérií nazvanou ELEAGUE CS:GO Premier 2017.

Astralis po vítězství nad Virtus.pro v ELEAGUE majoru (FOTO: HLTV.org)

Už toto září se vrátí jeden z nejprestižnějších CS:GO turnajů od společnosti TBS, která má za sebou již dvě herní sezóny, Major turnaj a souboj o 250 tisíc dolarů. Šestnáctka nejlepších se v novém Premier turnaji utká v čtyřech skupinách, kam již své invity dostaly týmy, které se v minulosti některého z turnajů zúčastnily.

Ve skupině A tak uvidíme například derby FaZe s G2 Esports, a třeba ve skupině B dostali pozvánku mousesports, takže se můžeme těšit i na českého zástupce v turnaji. Zajímavá je skupina D, kde se kromě vítězů ELEAGUE Major Astralis a ELEAGUE S2 OpTic Gaming objeví SK Gaming. A třeba skupina C nabídne dle našeho názoru ty nejzajímavější zápasy pro diváky, NiP, Virtus.pro a Cloud9 jsou sázkou na jistotu, že o sledovanost a zájem nebude pochyb.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Evropská unie} FaZe{#Dánsko} Team North{#Polsko} Virtus.pro{#Brazílie} SK Gaming
{#Ukrajina} Na'vi{#Evropská unie} Mousesports{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas{#Dánsko} Astralis
{#Francie} G2 Esports{#Švédsko} Fnatic{#Spojené státy americké} Cloud9{#Spojené státy americké} OpTic Gaming
{#World} Kvalifikovaný tým{#World} Kvalifikovaný tým{#World} Kvalifikovaný tým{#World} Kvalifikovaný tým

Kdokoliv má možnost se zkusit do turnaje kvalifikovat skrz herní portál CEVO. Samotné skupiny se pak odehrají v průběhu září a října, kdy všechny týmy se opět podívají do atlantské G-FUEL Arény.

Štítky: ELEAGUE