Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý turnaj TP-Link Proleague u konce

1. 8. 2017 | 13:08 Clash Royale
Minulý týden jsme byli svědky úvodního turnaje první sezóny TP-Link Proleague. Z řady účastníků vystoupily nejlépe týmy eSuba a eEriness, který si tím zajistili postup do skupinové fáze. Ti méně úspěšní ale zoufat nemusejí, svou další šanci dostanou zítra.UPDATE: Z druhé kvalifikace postupují týmy IE Sapphire a ICE CREAM esports. O posledních dvou slotech se rozhodne příští týden.
Výchozí obrázek

Minulý týden jsme byli svědky úvodního turnaje první sezóny TP-Link Proleague. Z řady účastníků vystoupily nejlépe týmy eSuba a eEriness, který si tím zajistili postup do skupinové fáze. Ti méně úspěšní ale zoufat nemusejí, svou další šanci dostanou zítra.


UPDATE: Z druhé kvalifikace postupují týmy IE Sapphire a ICE CREAM esports. O posledních dvou slotech se rozhodne příští týden.



První týmová Clash Royale soutěž u nás se pomalu rozjíždí. Aktuálně známe již polovinu z TOP8, která si to ve skupinách rozdá o postup do playoff.

K Inside Games a Inaequalis, kteří obdrželi pozvánku na základě výsledků v pilotní sezóně, postoupili z první kvalifikace minulý týden i eEriness a eSuba. Shodou okolností to byly právě tyto týmy, které společně s výše zmíněnými hráli v pilotní sezóně. Svým výsledkem tak ukázali, že jejich účast rozhodně náhodná nebyla.

Kvalifikační turnaje proběhnou v těchto termínech

Úterý 25. 07. 18:00TP-Link Proleague - 1. kvalifikační turnaj
Úterý 01. 08. 18:00TP-Link Proleague - 2. kvalifikační turnaj
Úterý 08. 08. 18:00TP-Link Proleague - 3. kvalifikační turnaj

Druhá šance na kvalifikaci do TP-Link Proleague přijde zítra. V 18:00 startuje turnaj, do něhož se můžete přihlásit na příslušné stránce. Oproti předchozímu turnaji jsme udělali jednu podstatnou změnu a to že jsme odebrali nutnost check-inu, se kterou měly týmy problémy. Turnaj je opět omezen na maximálně 32 týmů.

Další informace můžete nalézt v naší úvodní novince. Ať už se chcete zúčastnit kvůli tučnému prizepoolu, výhrám od společnosti TP-Link nebo jenom chcete světu dokázat, že vy a vaše horda přátel je tou nejlepší u nás, je TP-Link Proleague turnaj právě pro vás.

TP-Link Archer C5400 je třípásmový router určený pro všechny, kteří chtějí maximálně spolehlivou domácí síť. Osm fixních antén  zajistí bezproblémové pokrytí Vaší domácnosti bezdrátovou sítí. Maximální přenosová rychlost činí přes 2 Gbit/s.

Kromě čtyř LAN portů nabízí i dva USB porty, které umožní sdílení souborů z externích disků. Celý router můžete navíc spravovat přes mobilní aplikace Tether.