Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš vyhrát herní notebook? Přijeď na Prague Car Festival!

1. 9. 2017 | 09:47 Všechny hry
Společnost Lenovo bude se svým stánkem jedním z hlavních taháků PLAYzone arény 2. a 3. září na šestém ročníku automobilové akce Prague Car Festival.
Výchozí obrázek

Společnost Lenovo bude se svým stánkem jedním z hlavních taháků PLAYzone arény 2. a 3. září na šestém ročníku automobilové akce Prague Car Festival.


Výstaviště PVA EXPO PRAHA Letňany přivítá kromě vyladěných kár, elektromobilů či stylových amerik také doplňkový program, který opravdu rozvíří vody. PLAYzone aréna navštíví tento festival již třetím rokem a ani tentokrát nebude chybět pořádná porce hraní, závodění a soutěžení.

Jedním ze stánků naší arény bude Lenovo s nadupanými notebooky Lenovo Legion Y520 a Y720. Tyhle mašiny patří mezi to nejlepší ve svém oboru a právě svoji sílu budou demonstrovat i na Prague Car Festivalu. Mimo tyto stroje budou připraveny také další modely IdeaPadů.

Návštěvníci se mohou 2. a 3. září těšit na volné hraní závodních pecek, jmenovitě Project CARS a WRC 6. U čtyřech kol zůstaneme také u soutěží, které ke stánku Lenova neodmyslitelně patří. Závodit se bude v hitu letošního roku DiRT 4 a ceny budou opravdu fenomenální. Kromě Lenovo herních periferií se bude závodit o hlavní cenu, našlapaný noťas Lenovo Legion Y720!

Nenech si ujít tuhle super příležitost a pokud jsi zvažoval do Prahy - Letňan o víkendu vyrazit, právě jsme ti dali ten správný důvod! Soutěž o herní notebook nepořádáme každý den, proto se na vás všechny o víkendu těšíme přímo na místě, na výstavišti PVA EXPO.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.