Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link CRP: Preview skupiny B

3. 9. 2017 | 21:55 Clash Royale
Minulý týden jsme mohli sledovat v rámci TP-Link Proleague vyvrcholení skupiny A, kde se potvrdilo, že papírové předpoklady fungují často pouze na papíře. Po Inside Games se totiž se soutěží rozloučila i eSuba. Tento týden se na scénu dostane zbývající čtveřice týmů v rámci skupiny B.
Výchozí obrázek

Minulý týden jsme mohli sledovat v rámci TP-Link Proleague vyvrcholení skupiny A, kde se potvrdilo, že papírové předpoklady fungují často pouze na papíře. Po Inside Games se totiž se soutěží rozloučila i eSuba. Tento týden se na scénu dostane zbývající čtveřice týmů v rámci skupiny B.

Po zkušenostech ze skupiny A je tedy jasné, že jisté předem nemá nikdo nic a tak se v následujících dvou týdnech můžeme těšit na pořádné souboje. Ve skupině B uvidíme {#Česká Republika} Inaequalis, {#Česká Republika} eEriness, {#Česká Republika} ZeS Sapphire a {#Slovenská Republika} TiTans.

Šance jednotlivých týmů je těžké odhadnout. Inae a eEriness se účastnili předchozí sezóny, kde se umístili na druhém, respektive třetím místě. Jak jsme ale viděli ve skupině A, čtvrt roku staré výsledky skutečně mnoho neznamenají. ZeS Sapphire zase mohou těžit z výsledků kolegů ze {#Česká Republika} ZeS Emerald, kteří skupinu A vyhráli.

První zápasy uvidíme opět v úterý. Rozpis zápasů je k nalezení na Clash Royale podstránce. Opět jsme navíc dali šanci kapitánům jednotlivých týmů na to, aby vyjádřili názor na své šance ve skupině i celé lize.

Na začátek se musím přiznat, že to určitě nebude lehké a o tom jsem s klukama mluvil už několikrát. I přes to si věříme a do ligy jsme vstoupili z pozice jednoho ze 2 favoritů. Mezitím se událo spoustu věcí a vznikly nové týmy, jako je třeba ZeS Sapphire, což bude asi největší oříšek v naší skupině. Zbylé 2 týmy mají taky něco do sebe, přeci jen se do této fáze dostaly, ale neočekávám od nich, že by dokázaly postoupit. Tím jsem již naznačil, že na postup z naší skupiny tipuji eEriness a ZeS Sapphire. Na začátku jsem uváděl, že jsme do ligy vstoupili jako jeden ze 2 favoritů. Ten druhý favorit není nikdo jiný, než eSuba, která i přes posilnění sestavy nezvládla svůj zápas proti Ice Cream eSp. a v lize končí. To je pro mě šok, měl jsem je za nejsilnější tým v lize. Asi mají stále na čem pracovat v hraní v týmu, viz. minulá sezóna. Laughing

{#Česká Republika} Martin "Welfare" Fryč - eEriness


 

Šli jsme tam hlavně pro zábavu a zkušenosti. Naším cílem nebylo přímo vítěztví, ale poznat lépe své soupeře a být na ně připraven. Dříve si náš tým držel vrchní příčky, jenže po vzniku týmu ZeS jsme přišli o jedny z našich nejlepších hráčů, a tím se ZeS stává velkým soupeřem pro nás, i pro ostatní týmy. Stále se budeme snažit zdokonalovat a podávat nejlepší výkony. Jelikož TiTans je nejspíše nový tým, určitě pro ně budeme velkou výzvou. Jak už jsem jednou zmiňoval, jednoznačně ZeS. Skupina A dopadla podle naších očekávání.

{#Česká Republika} Petr Petráček - Inaequalis


 

Prihlásili sme sa do ligy ako do každej súťaže ktorá je na cz/sk Clash Royale scéne. Chceme ukázať fanúšikom CRka že keď sa nájde partia kamošov a trénujú spolu tak to môžu dotiahnuť ďaleko stačí si veriť pre nás je už top8 veľký úspech pretože sú tu všetky profesionálne tímy a my čierny kôň celej súťaže. Málo ľudí čakalo že sa dostaneme medzi najlepších. Naša skupina je tak isto silná ako Áčko a našim najväčším súperom asi Inae keďže s nimi hráme prvý zápas. Na postup tipujem samozrejme nás a eEriness najsilnejším tímom celej ligy? Nevieme odhadnúť. A skupina to má za sebou a bolo viac menej jasné ako skončí a kto pôjde ďalej. My dáme do toho všetko a uvidíme ako to celé skončí.

{#Slovenská Republika} Adam "Cadam" Janovec - TiTans


 

Do Proleague jsme šli samozřejmě za vítězstvím, doufáme že se dostaneme do Top 4 týmů, myslím si že skupiny jsou velmi vyrovnané, největším soupeřem je určitě eEriness, tím pádem bych si tipnul na postup ZeS Sapphire a eEriness. Nejsilnější tým? Těžko říct, dle mého názoru zde není "nejsilnější tým", mezi silnější patří eEriness, ZeS, eSuba. Skupina A mě velmi překvapila, nečekal jsem že eSuba bude vyřazena, ale za to ICE CREAM eSp. předvedl skvělý výkon a snad se uvidíme ve finále.

{#Česká Republika} Martin "Radves" Veselý - ZeS Sapphire