Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions a MARVO představují nové týmy

6. 9. 2017 | 01:42 League of Legends
Hned dvě známé organizace v českých luzích a hájích v průběhu úterka představily nové týmy.
Výchozí obrázek

Hned dvě známé organizace v českých luzích a hájích v průběhu úterka představily nové týmy.

Nejprve se podíváme na soupisku týmu Majestic Lions, tedy známé jméno, které jsme mohli v minulosti vidět bojovat i na Mistrovství ČR. Hlavní hvězdou této sekce je bývalý hráč Inside Games či eXtatus Miloslav 'Thrae' Poslední. Zbylé hráče můžeme znát z domácí scény spíše krátkodobě, tedy vyjma Petra 'Zeussak' Gbelce, jehož si manažer týmu vzal z minulého působiště (Fraternitas) spolu s Dominikem 'Annyeong' Honzákem. Partu doplňuje dvojice bývalých hráčů PlayForEver, později Dark Tigers, Lukáš 'Cheezy' Khol a Adam 'Rand0m' Grepl.

To v případě MARVO Esports jde o premiéru na League of Legends scéně. Organizace založená v letošním roce se rozhodla vsadit na jednoho z nových koní. Tým drží pohromadě od srpna a teprve nedávno posílili o dvojici Marma - Skulla, pro které je tohle působení spolu se zbytkem týmu velkou šancí ukázat své kvality tradičním velikánům domácí scény ve snaze se jim vyrovnat.

Oba týmy bychom měli vidět na říjnovém Mistrovství Slovenska, do té doby budou v rámci pravidelných účastí na MČR NightCupech jistě nepřehlédnutelní. Dodáme také fakt, že oba týmy se aktuálně nacházejí v patrech zajišťující postup na MČR 2017. Podaří se jim splnit cíl?

Nová soupiska Majestic Lions:

{#Česká Republika} Dominik 'Annyeong' Honzák 
{#Česká Republika} Miloslav 'Thrae' Poslední 
{#Česká Republika} Adam 'Rand0m' Grepl 
{#Česká Republika} Lukáš 'Cheezy' Khol 
{#Slovenská Republika} Peter 'Zeussak' Gbelec 

Složení týmu MARVO Esports:

{#Česká Republika} Jakub 'Dreedy' Viceník  
{#Česká Republika} Andrej 'Kebab' Friedman 
{#Česká Republika} Martin 'Marma' Sládek 
{#Česká Republika} Daniel 'Danyy' Novák 
{#Česká Republika} Zdeněk 'Skulla' Maceška 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.