Přejít k hlavnímu obsahu

Zkušený KETUBOR posiluje Trust.Universe

6. 9. 2017 | 15:43 Counter-Strike 2
Tým Trust.Universe od svého úspěchu na Y-Games 2017 prošel několika obměnami a i nyní doplňuje nekompletní soupisku. Bude tohle ta správná a finální volba?
Výchozí obrázek

Tým Trust.Universe od svého úspěchu na Y-Games 2017 prošel několika obměnami a i nyní doplňuje nekompletní soupisku. Bude tohle ta správná a finální volba?

Z původních Universe zůstal pouze Patrik 'Lastík' Ptáček, jehož v červenci doplnilo trio LucasP, GanZ, Levi. Zatímco druhý jmenovaný v týmu setrval pouhý měsíc, Lukáš 'LucasP' Pócsik a Lukáš 'Levi' Bouřa vytvořili nové jádro týmu. Po krátké anabázi a neúspěchu se z Majestic Lions vrací do UNI ztracený syn Erik 'The eLiVe' Sith, který se stává čtvrtým hráčem týmu.

Loňskou sekci Universe porazil KETUBOR ve finále MČR jako hráč (Foto: Radim Madarász - PLAYzone)

Kdo tedy doplní kompletní pětku Trust.Universe? Drželo se to sice pod pokličkou, ale o posílení o velezkušeného Michala 'KETUBOR' Csontoše se spekulovalo již pro víkendovou akci Quietus Day, kde v mixu s hráči MARVO Esports narozdíl od UNI nepostoupil do play-off. Nyní je však přestup potvrzen a mistr České republiky jako trenér i hráč se stane na papíře velice přínosnou posilou.

Tento tým aktuálně drží po 9. až 12. místu z Quietus Daye sedmou příčku zajišťující postup na Mistrovství ČR v CS:GO 2017, tak uvidíme, jak sebe Universe dařit v závěrečné části sezóny.

Nynější sestava Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LucasP' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.