Přejít k hlavnímu obsahu

MSI představuje desku X370 Gaming M7

6. 9. 2017 | 16:45 Všechny hry
MSI představuje nejnovější AM4 základní desku a vlajkovou loď X370 GAMING M7 ACK, která je připravena uspokojit potřeby jakéhokoliv hráče, PC nadšence nebo modéra. X370 GAMING M7 ACK je také zároveň první AM4 základní deskou na světě s funkcí Killer DoubleShot PRO, která kombinuje Killer Ethernet s Killer WIFI AC.KILLER DOUBLESHOT PRO
Výchozí obrázek

MSI představuje nejnovější AM4 základní desku a vlajkovou loď X370 GAMING M7 ACK, která je připravena uspokojit potřeby jakéhokoliv hráče, PC nadšence nebo modéra. X370 GAMING M7 ACK je také zároveň první AM4 základní deskou na světě s funkcí Killer DoubleShot PRO, která kombinuje Killer Ethernet s Killer WIFI AC.

KILLER DOUBLESHOT PRO

Killer DoubleShot umožňuje spolupráci Killer Ethernet a Killer Wireless-AC pro co ještě rychlejší připojení. DoubleShot Pro automaticky vybere nejrychlejší připojení a automaticky upřednostňuje hry před ostatními aplikacemi.

Killer DoubleShot Pro umožňuje spolupracovat Killer Ethernet a adaptéru Killer Wi-Fi. Správce Killer Network Manager rozhoduje o tom, které aplikace běží na jakém síťovém připojení, optimalizue spojení pro hry. To vám poskytne maximální propustnost až 1 867 Mbps.

Killer Control Center dává uživateli kontrolu nad prioritou připojení pro vybrané aplikace a oblíbené stránky. 

M.2 SHIELD FROZR

X370 GAMING M7 ACK má dva Turbo M.2 sloty, které umožňují díky použití NVMe SSD extrémně rychlé načtení aplikací, her a systému a je tak snem každého hráče. M.2 Shield FROZR zajístí, že SSD nebude snižovat svůj výkon.  Konstrukce chladiče M7 udržuje SSD disky chladné a tím zvyšuje jejich životnost.

Audio Boost se po dlouholetých zkušenostech a několika verzích vyvinul ve vysoce kvalitní zvukovou jednotku, která nabízí řadu výhod nad svými konkurenty. Najděte své nepřátele i se zavřenýma očima pomocí Audio Boost 4. Základní desky Enthusiast GAMING také podporují overclocking. S DigitALL a OC Engine2 je X370 GAMING M7 ACK perfektní volbou pro dosažení maximálního přetaktování vašich komponentů. 

Kromě spousty funkcí a možností připojení nabízí X370 GAMING M7 ACK neomezenou možnost přizpůsobení. Díky Mystic light a RGB LED můžete upravit svůj stroj do 16,8 millionu různých barev a 17 LED efektů.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.