Přejít k hlavnímu obsahu

twist představuje svůj nový EU tým

12. 9. 2017 | 12:51 Counter-Strike 2
Po odchodu z Fraternitas avizoval twist přesun do zahraničí. Netrvalo to ani měsíc a nový evropský tým s českým hráčem je na světě.Na domácí scéně se talentovaný Matěj 'twist' Petráš objevil v první polovině loňské sezóny a přes působení v Iron Branch ji následně strávil v eEriness. Po neúspěchu se rozhodl přesunout k Fraternitas, kde setrval až do letošního léta. Mimo to si však dělal jméno i za hranicemi, jednorázově jsme jej mohli vidět bojovat v evropských online cupech.
Výchozí obrázek

Po odchodu z Fraternitas avizoval twist přesun do zahraničí. Netrvalo to ani měsíc a nový evropský tým s českým hráčem je na světě.

Na domácí scéně se talentovaný Matěj 'twist' Petráš objevil v první polovině loňské sezóny a přes působení v Iron Branch ji následně strávil v eEriness. Po neúspěchu se rozhodl přesunout k Fraternitas, kde setrval až do letošního léta. Mimo to si však dělal jméno i za hranicemi, jednorázově jsme jej mohli vidět bojovat v evropských online cupech.

Nyní se český střelec dočká natrvalo. Twist se rozhodl dát sbohem českým a slovenský týmům a dát šanci jednomu nově složenému evropskému. Mimo české vlaječky se v Teamu Pathless objeví také dvě řecké, polská a litevská. Nejznámějším jménem sestavy je bývalý in-game leader týmu NetLand Anastasios 'Bondas' Fotopoulos, který si s sebou vzal také druhého Řeka Alexe 'aLEX' Vourazanise. Pro oba půjde o premiéru v zahraničním týmu, stejně jako pro Litevce Lukase 'forGEt1' Januleviciuse, dříve hrajícího za GameplayDNA. Pátým do party je Patryk 'OxxolinE' Bastrykin z Polska, jenž si za někdejší sestavu Teamu Pathless zahrál už v loňském roce.

Ještě jako host si twist v předchozí sestavě Pathless zahrál v ELEAGUE kvalifikaci proti úřadujícím Major šampionům

Pro tuzemské fanoušky zřejmě půjde o neznámé hráče, ale věříme, že si český legionář vybral své nové spoluhráče více než dobře a již brzy Pathless uvidíme bojovat v evropských turnajích!

Sestava Teamu Pathless:

{#Řecko} Anastasios 'Bondas' Fotopoulos
{#Řecko} Alex 'aLEX' Vourazanis
{#Litva} Lukase 'forGEt1' Janulevicius
{#Polsko} Patryk 'OxxolinE' Bastrykin
{#Česká Republika} Matěj 'twist' Petráš

Štítky: twist
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.