Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link CRP: Inae a ZeS jdou do playoff

12. 9. 2017 | 13:31 Clash Royale
Základní skupiny TP-Link Proleague mají před sebou své závěrečné zápasy. Poslední 3 týmy ve skupině B se dnes utkají o dvě zbývající postupová místa do playoff. Kromě toho bude dnes ukončena divácká soutěž o TP-Link modem.UPDATE: Po dvou vyrovnaných hrách se z postupu do playoff ze skupiny B mohou radovat ZeS Sapphire a Inaequalis.
Výchozí obrázek

Základní skupiny TP-Link Proleague mají před sebou své závěrečné zápasy. Poslední 3 týmy ve skupině B se dnes utkají o dvě zbývající postupová místa do playoff. Kromě toho bude dnes ukončena divácká soutěž o TP-Link modem.


UPDATE: Po dvou vyrovnaných hrách se z postupu do playoff ze skupiny B mohou radovat ZeS Sapphire a Inaequalis.


{#Česká Republika} Inaequalis{#Česká Republika} ZeS Sapphire{#Česká Republika} eEriness si minulý týden vybojovali možnost pokračovat ve své skupině, zatímco z kola ven vypadli {#Slovenská Republika} TiTans

Dnešní program odstartuje souboj dvou vítězů z předchozího prvního kola. Inaequalis a ZeS Sapphire si to rozdají o první místo ve skupině. Ani jeden z celků týmu Zetko eSports zatím nebyl poražen. Uvidíme, jestli na tom Inae něco změní.

Inaequalis {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} ZeS Sapphire

Petráček
Adu222
123hai
Chief Lukas
Holimak
mamarman


 

Radves
Kuseq
Tondass
HulkSk
Stančis
ace

2
12. 9. 18:00
3


Inaequalis {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} eEriness

Petráček
Adu222
123hai
Chief Lukas
Holimak
mamarman


 

Jess
Jaffo
coll.3
rainny.81
FlySkiller

3
12. 9. 18:00
2

Na poraženého s tohoto zápasu čekají eEriness, kteří po prohře v prvním kole jen těsně unikli i druhé porážce proti TiTans. Vybojovali si tak druhou šanci, kterou nyní budou moci zúročit.

Dva vítězové se podívají do playoff, kde doplní ICE CREAM eSports a ZeS Emerald ze skupiny A. Dnešní zápasy začínají od 18:00 a k dispozici bude opět stream v podání {#Slovenská Republika} FiFqa a {#Česká Republika} Horaczia.

Kromě toho mají všichni poslední možnost účastnit se tipovací soutěže o LTE modem od TP-Linku. Stačí uhádnout kdo vyhraje skupinu B a napsat svůj tip do komentářů pod touto novinkou. Vítěze routeru oznámíme i během streamu.