Přejít k hlavnímu obsahu

HTC Vive kromě nového bundlu představuje očekávaný Fallout 4 VR

6. 10. 2017 | 12:54 Všechny hry
Nejočekávanější VR hra současnosti. Zřejmě takto bychom mohli nejlépe označit hříčku Fallout 4 VR. Společně s novým bundlem tuto hru představuje společnost HTC Vive.Fallout 4 VR (FOTO: tisková zpráva)
Výchozí obrázek

Nejočekávanější VR hra současnosti. Zřejmě takto bychom mohli nejlépe označit hříčku Fallout 4 VR. Společně s novým bundlem tuto hru představuje společnost HTC Vive.

HTC Vive představuje Fallout 4 VR
Fallout 4 VR (FOTO: tisková zpráva)

Od doby, kdy spatřil nový díl série Fallout světlo herního světa, posbíral již slušné množství ocenění, konkrétně tedy více jak 200 "Best Of" cen, včetně DICE a BAFTA Game of the Year. A do své sbírky nedávno také přidal "Best Virtual Reality Game" na Gamescomu 2017.

A nyní přichází společnost HTC, která představila 2. října nový hardwarový bundle HTC Vice, jehož je právě Fallout 4 VR součástí. Když si nyní zakoupíte HTC Vive na vive.com nebo u Alza.cz, bezplatně obdržíte kód v hodnotě 59.99 EUR, který slouží ke stažení hry, jenž vyjde 12. prosince.

Generální ředitel Vive Studios nás ujistil, že Bethesda Game Studios drží své slovo a na Vánoce tak přinese stejně rozsáhlý svět, který jsme mohli prozkoumávat v původní hře, a zároveň vytěží maximum z pohlcujícího využití virtuální reality v pokojovém měřítku. Navíc také dodal, že jsou nadšeni, že mohou vyplnit svůj cíl a přinést VR herní komunitě hru s téměř nekonečným obsahem, stovkami lokací, postav a úkolů.