Přejít k hlavnímu obsahu

oKKo se po dvou letech vrací do Gunrunners

12. 10. 2017 | 12:14 Counter-Strike 2
O týmu Gunrunners dlouho nebylo slyšet, protože poslední měsíce nebylo jasné, jaká sestava bude jejich oficiální. Nyní se tento status mění a to zejména kvůli MSR konajících se tento víkend.
Výchozí obrázek

O týmu Gunrunners dlouho nebylo slyšet, protože poslední měsíce nebylo jasné, jaká sestava bude jejich oficiální. Nyní se tento status mění a to zejména kvůli MSR konajících se tento víkend.

Kapitán CS:GO sekce Gunrunners.AOC Michal 'leckr' Kadlíček musel v podzimním období řešit trable s nestabilní sestavou, která navíc v žádném z případů nebyla oficiální. Po odchodu zyoreda se Zedem do Inside Games dva měsíce zpátky probíhalo testování různých hráčů a z původního složení mu zbyl pouze Zdeněk 'daxen' Dušek, se kterým dal nyní dohromady novou pětku. Nutno dodat, že poslední změny v sestavě přišly teprve nedávno po neúspěchu na C-LAN Summer.

Kdo tyhle dva borce v Gunrunners tedy doplní? Třetím do party je talentovaný slovenský mladíček Patrik 'c1so' Císar, jehož jsme v minulosti mohli vidět v Gromatic Esports a pro něj tak půjde o velkou příležitost se ukázat na domácí scéně vzhledem k tomu, že GRS aktuálně okupují pozici zajišťující postup na Mistrovství České republiky. Své dovednosti bude mít šanci ukázat již tento víkend na MSR i Maroš 'Ducky' Režňák, který většinu letošní sezóny strávil v Overwalku.

Pátého hráče si necháváme na závěr, jde totiž o největší hvězdu největšího kalibru. Jiří 'oKKo' Trojan na scéně v dresu Gunrunners před dvěma lety prorazil a nyní se vrací na místo činu. Nutno říci, že o sestavu jde jinou, ale i tak to může být zajímavá motivace. Nejzajímavějšími oKKovými destinacemi během dvou let byly eXtatus, Inside Games a v neposlední řadě eSuba, kde mu k prvnímu říjnu skončila společně s Kaparzem smlouva a mohl přestoupit zpět do Gunrunners.

Více o nové sestavě prozradil v oficiální zprávě daxen:

„Těsně před C-LAN jsme vyměnili jednoho hráče. Odešel mikigoalie kvůli neshodám, místo něj jsme vzali na zkoušku traxxe, který nás ze záčatku mile překvapil. Řekli jsme si tedy, že s ním zkusíme jet na C-LAN, kam jsme mířili s tím, že skončíme nejhůře třetí. Bohužel se tak ale nestalo a skončili jsme na 8.-9. místě. Dál bych to raději nerozebíral.

Po lance nás čekalo finále o postup na 4GAMES od Topgamingu, kde jsme byli nuceni hrát s 2 hosty, kvůli naší nezvyklé situaci v týmu. Na finále jsme ale nepostoupili. Po tomto failu jsme tak s leckrem dospěli k závěru, že je nutné udělat určité změny. Rozhodli jsme se tedy vyzkoušet oKKa a c1sa, kteří nám sedli a jsme s nimi velice spokojení."

Aktuální složení Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček
{#Česká Republika} Zdeněk 'daxen' Dušek
{#Slovenská Republika} Maroš 'Ducky' Režňák
{#Slovenská Republika} Patrik 'c1so' Císar
{#Česká Republika} Jiří 'oKKo' Trojan

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.