Přejít k hlavnímu obsahu

Trust.Universe posilují o nového kouče

21. 10. 2017 | 02:16 Counter-Strike 2
Za každým úspěšným týmem není jen pět hráčů, ale i další realizační tým. K jeho posílení se nyní uchýlil přední domácí Trust.Universe, který kromě nového kouče vítá i nového manažera.
Výchozí obrázek

Za každým úspěšným týmem není jen pět hráčů, ale i další realizační tým. K jeho posílení se nyní uchýlil přední domácí Trust.Universe, který kromě nového kouče vítá i nového manažera.

Aktuální pětice hráčů Universe se za letošní rok vyhoupla z neznámých tváří až mezi domácí elitu. Tato cesta započal bronzem na jarních Y-Games, po čemž však následovala řada změn v sestavě a spolu s tímto úspěchem se s týmem rozloučil mimo jiné i Juraj 'plug!nn' Valíček, který se nyní vrací na místo činu. Spolu s týmem sice nezažil jízdu ROG COOL ligou až ke stříbru na Vodafone YOU FESTu, ale na Mistrovství Slovenska již s Trust.Universe působil jako kouč. Jádro týmu moc dobře zná z minulosti a i díky jeho přítomnosti dokázal tento tým navázat na kvalitní výkony, další medaile do sbírky však byla po dvojité prohře 1:2 nad Dark Tigers opět jen stříbrná.

Poslední posílení do hráčských řad bylo o velkou porci zkušeností v podání KETUBORa, spolu s novým koučem mohou Universe zlepšovat týmové podání své hry opět o něco více. Mistrovství ČR se blíží, ale určitý pokrok budou UNI připraveni ukázat už tento víkend na Tiger Masters Finals.

Pro doplnění informací, druhou novou a nyní již oficiální tváří Trust.Universe se stává bratr jednoho z hráčů Ľubo 'neXt' Pócsik, který se bude v týmu starat o manažerskou činnost.

Kompletní složení CS:GO sekce Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LucasP' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš

{#Slovenská Republika} Juraj 'plug!nn' Valíček - trenér
{#Slovenská Republika} Ľubo 'neXt' Pócsik - manažer

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.