Přejít k hlavnímu obsahu

Nová posila eSuby v Trackmanii

27. 10. 2017 | 11:27 TrackMania 2 Stadium
Jeden z nejznámějších česko-slovenských esport týmů - eSuba, má novou posilu v jejich Trackmania sekci. Kdo to je?Novou posilou je teprve šestnáctiletý  Daniel "DanikB" Brus, momentálně jeden z nejlepších českých hráčů. Dříve působil v týmech Planetkey Dynamics či Team Acer. Pro eSubu je to tedy velmi silný a nadějný přírůstek do rodiny. 
Výchozí obrázek

Jeden z nejznámějších česko-slovenských esport týmů - eSuba, má novou posilu v jejich Trackmania sekci. Kdo to je?

Novou posilou je teprve šestnáctiletý {#Česká Republika} Daniel "DanikB" Brus, momentálně jeden z nejlepších českých hráčů. Dříve působil v týmech Planetkey Dynamics či Team Acer. Pro eSubu je to tedy velmi silný a nadějný přírůstek do rodiny. 

Momentálně hraje v Trackmania Pro League, nejprestižnější online lize světa ve hře Trackmania 2 Stadium. Tato soutěž byla vytvořena 7. června 2017 týmem eXeS eSport. Dělí se na dvě ligy, Premier League a Second League, každá po dvaceti hráčích, kteří soutěží v sedm týdnů dlouhém cyklu, opakujícím se každý půlrok. Ten zahrnuje klasickou sezónu, play-off i boje o postup či sestup do jiné ligy. Prizepool není malý, výherci si odnesou dohromady 1000 eur! Závodí se ve formátu 1v1v1v1.

Mezi jeho poslední úspěchy patří krásné 5. místo právě v Trackmania Pro League, která je plná silných soupeřů toužících po výhře.

Oficiální konečné pořadí Trackmania Premier League.

Jak se Danielovi v novém dresu povede? Kdo ví, ale sám řekl, že se na přestup velmi těší a že je pro něj velká čest hrát právě za eSubu.

Nám nezbývá nic jiného, než mu popřát to nejlepší a blízké úspěchy v nových barvách.

eSuba Trackmania tým:

{#Slovenská Republika} Marek "tween" Pacher
{#Česká Republika} Daniel "DanikB" Brus
{#Česká Republika} 
Jakub "kubayz" Faul
{#Slovenská Republika} Marek "Loso" Lošonský

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba TrackMania
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.