Přejít k hlavnímu obsahu

MARVO představuje novou posilu pro MČR

29. 10. 2017 | 16:27 Counter-Strike 2
Teprve letos vzniklá organizace MARVO Esports zažívá snový první rok svého počínání a na letošním MČR finále ji uvidíme bojovat v obou týmových hrách. CS:GO sekce je však nyní pouze necelých 14 dní před velkým eventem přinucena k výměně jednoho z hráčů základní sestavy.
Výchozí obrázek

Teprve letos vzniklá organizace MARVO Esports zažívá snový první rok svého počínání a na letošním MČR finále ji uvidíme bojovat v obou týmových hrách. CS:GO sekce je však nyní pouze necelých 14 dní před velkým eventem přinucena k výměně jednoho z hráčů základní sestavy.

Dnešní MARVO vzniklo sloučením bývalých celků Fraternitas a Majestic Lions v první polovině měsíce září. Na Mistrovství Slovenska se sice probojovat mezi nejlepší nepodařilo, ale celý tým v těchto dnech poctivě trénuje vstříc závěru letošní sezóny. Bohužel do toho přichází nucená změna v sestavě, Martin 'MAXX' Smolár totiž neměl na týmové povinnosti dostatek času, což se s ambicemi na úspěch neslučuje. Novou posilou však není nikdo neznámý, ba právě naopak.

Poslední MAXXovou akcí v MARVO Esports bylo MSR 2017 (Foto: MARVO Esports)

Novým pátým hráčem MARVO Esports se stává Peter 'naturaL' Turčan, člen bývalých Majestic Lions, odkud přestoupil MAXX, Erik 'ecko' Koširer a kouč Matej 'forji' Kmiť. Talentovaný naturaL si v minulosti zastřílel i za slovenskou reprezentaci a na finále MČR 2016 byl dokonce statisticky nejlepším hráčem základních skupin, díky čemuž dotáhl Eclot Gaming k bronzovým medailím. Věříme, že tato změna MARVO dopomůže k větší konkurenceschopnosti a na vyvrcholení mistrovské sezóny je uvidíme v plné síle. Více o změně v sestavě prozradil trenér forji:

„Bohužiaľ, tesne pred MČR musí prisť v tíme zmena, ktorú naozaj nikto z tímu nechcel urobiť. Kvôli dlho trvajúcim osobným problémom sa s tímom lúči MAXX, ktorému ďakujeme za všetko, čo pre tím urobil a samozrejme za všetok čas strávený s nami. Zostavu na MČR doplní naturaL, ktorý už s nami niekoľko zápasov odohral ako náhradník a v tíme bude do hlavného turnaja roka pôsobiť ako trial. Hoci je to ten najhorší moment na zmenu hráča, verím, že to za dva týždne stihneme dostatočne pripraviť.“

Nynější sestava MARVO Esports:

{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Peter 'naturaL' Turčan - trial

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: MARVO eSports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.