Přejít k hlavnímu obsahu

MAXX nahrazuje garzeNa v Teamu Brute

29. 10. 2017 | 22:23 Counter-Strike 2
Není tomu ani celý týden, kdy jsme naposledy psali o Teamu Brute. Nyní bohužel nastává další změna v sestavě, kdy se rozhodl skončit jeden z nejnovějších přírůstků.
Výchozí obrázek

Není tomu ani celý týden, kdy jsme naposledy psali o Teamu Brute. Nyní bohužel nastává další změna v sestavě, kdy se rozhodl skončit jeden z nejnovějších přírůstků.

Teprve před nedávnem byl kapitán Jan 'bongO' Zvára nucen hledat nové posily po odchodu tří hráčů do znovuzrozené sestavy dřívějšího Overwalku. To se mu podařilo v podobě Lukáše 'capseN' Koláčného, Zděnka 'daxen' Duška a Dávida 'garzeN' Hrušovského. Jeden z těchto hráčů u Teamu Brute dlouho nevydržel, což se pro jeho dlouhou minulost bohužel nestalo poprvé. Znalci domácí scény již možná tuší, že tím, kdo se s týmem loučí, je poslední jmenovaný hráč.

V minulosti se MAXX (uprostřed) a garzeN (vpravo) potkali u eEriness, dnes se nahrazují u Teamu Brute

Věčný talent domácí scény jsme v letošním roce viděli střílet v barvách eEriness E-BLUE, Trust.Universe nebo Majestic Lions. Teamu Brute se garzeN rozhodl vypomoci v baráží o Hitpoint Masters #8, kde byl úspěšný, stejně jako na jedné mapě prvního BO2 kola základní části proti eSubě. To je ale vše, garzeNa už nadále v základní sestavě Teamu Brute neuvidíme.

Jeho místo takřka instantně zabral jiný slovenský střelec. Teprve dnes jsme psali o oficiálním odchodu Martina 'MAXX' Smolára z MARVO Esports a jeho služby si v rychlosti zabrali právě hráči Teamu Brute. Na MČR tak MAXXe neuvidíme, ale v nových barvách se poprvé v akci představí již začátkem tohoto týdne, kdy bongOva parta vyzve v Hitpoint Masters tým Kavabiznis eSport.

Ako ste si mohli všimnúť, od dnešného dňa už niesom súčasťou tímu MARVO. Dôvody a faktá nehodlám rozoberať, je to len medzi mnou a hráčmi. Každopádne po dohode s chalanami z Team Brute som vedel, kde moja cesta bude smerovať a s o dosť väčšou motiváciou ako predtým hodlám na sebe pracovať. Hlavný cieľ, ktorý chcem splniť už dlhodobo, je sa dostať na Hitpoint Finals. Bude to ťažké, ale ja verím, že s trochou tréningu a individuálnym skillom hráčov z našeho tímu bude možné sa dostať tam, kde chceme, a veľmi potrápiť hráčov z iných tímov.“

- Martin 'MAXX' Smolár, nová posila Teamu Brute

Když mi kluci oznámili, že jsou v jednání s MAXXem, moc jsem tomu nevěřil. Faktem ale zůstává, že já osobně vnímám Martina jakožto jednoho z největších talentů naší scény, který ke svému velkému proražení potřebuje získat nějaký cenný úspěch. Ten bychom rádi získali s jeho pomocí na konci prosince ve svitavské Fabrice. Jsem přesvědčen, že MAXX je poslední chybějící díl skládačky, která nás na Hitpoint Finals 13 dovede. Tímto našemu novému přírůstku do rodiny přeji hodně štěstí a ať se mu u nás líbí!“

- Jiří 'Bananides' Johanides, manažer týmu

Nynější sestava Teamu Brute:

{#Česká Republika} Jan 'bongO' Zvára
{#Česká Republika} Lukáš 'lucas' Rektořík
{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Česká Republika} Zděnek 'daxen' Dušek
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.