Přejít k hlavnímu obsahu

BEACHNANAS.Ladies se stávají součástí eSuby

14. 11. 2017 | 22:24 Counter-Strike 2
Populární domácí multigamingová organizace eSuba představila zbrusu nový ženský Counter-Strike: Global Offensive kolektiv. Bývalé hráčky BEACHNANAS budou nyní hájit barvy eSuby. Holky jsou motivované a budou se snažit o co nejlepší výsledky jak na domací scéně, tak i na té světové.
Výchozí obrázek

Nové posily eSuba.Ladies.CS:GO

Poslední dobou to s CS:GO sekcí eSuba.Ladies nevypadá vůbec dobře. Holky nemohly najít dobré a kvalitní hráčky. Po odchodu Kateřiny "Katie" Šantorové, Lenky "Lenusss" Duchoslavové a Barbory "LunyQ" Staňové to chvíli vypadalo, že dámy přeci jen najdou v krátké době adekvátní náhrady. Opak je pravdou. 

Kapitánka týmu Simona "Potato" Žilinčíková se proto rozhodla opustit organizaci a zkusit své štěstí v jiném kolektivu. BEACHNANAS.Ladies nabídly Simoně místo ve svém týmu, které s nebývalou ochotou přijala. Vedení eSuby včas zareagovalo a nabídlo Simoně a BEACHNANAS.Ladies místo ve svém multigamingu. Holky neváhaly. Nyní pilně trénují a připravují se na budoucí zápasy. Co říkáte na novou skvadru?

Ako už viete, pred nejakým časom nás opustili niektoré hráčky a my sme ostali 3. Snažili sme sa nájsť náhradu, no je ťažké nájsť dobré, kvalitné hráčky. Ani po mesiaci hľadania sme si nedokázali vybrať. Keďže babám z BEACHNANAS chýbala jedna hráčka a my sme stále neboli v plnej zostave, oslovili ma na hru v ESL.

Hralo sa mi s nimi dobre a preto som sa rozhodla, že to s nimi vyskúšam. Po oznámení vedeniu, že odchádzam, mi ihneď navrhli, či by som nechcela naďalej reprezentovať eSubu s novým tímom. S babami sme túto ponuku zvážili a nakoniec sme ju aj prijali. Zo zostavy, do ktorej som sa pridala, mám veľmi dobrý pocit a dúfam, že naše výsledky toho budú o chvíľu dôkazom.

- Simona "potato" Žilinčíková

Předposlední šestice hráček eSuba.Ladies.CS:GO:

{#Slovenská Republika} Simona "Potato" Žilinčíková
{#Slovenská Republika} Dagmar "Kitty" Šomodiová
{#Slovenská Republika} Patrícia "Salty Patty" Betíková
{#Česká Republika} Kateřina "Katie" Šantorová
{#Česká Republika} Lenka "Lenusss" Duchoslavová
{#Česká Republika} Barbora "LunyQ" Staňová

Přivítejme novou Counter-Strike: Global Offensive sestavu eSuba.Ladies:

{#Slovenská Republika} Simona "potato" Žilinčíková
{#Slovenská Republika} Michaela "Mikajla" Domeová
{#Slovenská Republika} Mafi
{#Česká Republika} Martina "aMinka" Sedláková
{#Česká Republika} Barbora "Luny" Staňová