Přejít k hlavnímu obsahu

Zetko bere první místa: Clash Royale MČR týden poté

18. 11. 2017 | 22:30 Clash Royale
Pavilon B brněnského výstaviště zapečetil své vchodové dveře návštěvníkům Vodafone MČR v mobilních hrách 2017 už před necelým týdnem, pojďme se naposledy podívat na výsledky a nezapomenutelné okamžiky Clash Royale turnaje, momenty nenadálých vítězství i zklamání z prohry a veškeré napjaté chvíle během dechberoucích zápasů. 
Výchozí obrázek

Pavilon B brněnského výstaviště zapečetil své vchodové dveře návštěvníkům Vodafone MČR v mobilních hrách 2017 už před necelým týdnem, pojďme se naposledy podívat na výsledky a nezapomenutelné okamžiky Clash Royale turnaje, momenty nenadálých vítězství i zklamání z prohry a veškeré napjaté chvíle během dechberoucích zápasů. 

Soutěžící v Clash Royale turnaji Vodafone MČR mobilních her 2017
Týmoví kolegové a přesto soupeři: kdo si odnesl titul mistra ČR v Clash Royale?

Už z fotografie všech postoupivších na Mistrovství ČR bylo patrné, který tým letos dominoval Clash Royale turnaji zdaleka nejvýrazněji. Zetko ovládli nejen dvoudenní soutěž samotnou, ale favority jsou i na československé herní scéně. Dvanáct míst z šestnácti na MČR bylo pouhým důkazem, že pro tenhle ročník měli natrénováno a pro zbývající 4 soupeře z jiných týmů (2 z eEriness, 2 z eSuby) to rozhodně nebyla procházka růžovým sadem. Podobně se na věc koneckonců díval i Mishkin, in-game komentátor všech zápasů vysílaných online. 

Kdo je podle tebe favoritem letošního Clash Royale turnaje? 
Jednoznačne podľa mňa DanoBoss s Hulkom.
Myslíš si, že se zetku povedl jeho záměr dominovat na československé scéně? 
Na to sa stačí pozrieť do základných skupín. Vo jednej sú iba hráči zo zetka, v každej ďalšej potom len jeden či dva z eSuba alebo eEriness.
Která skupina je podle tebe nejtěžší? 
Ťažko povedať lebo sú všetky celkom dobre vyrovnané. Videli sme to aj na posledných offline turnajoch, či už to bol Vodafone alebo Y-games, že tie rozdiely neboli príliš výrazné. Hoci, na konci vždy dominoval Hulk, DanoBoss, Unseen alebo bRoCk.

Dvě nejvýraznější jména Mishkinových predikcí - Patrik "HulkSk" Srnka a Daniel "danoboss" Sehnoutek se však na MČR probojovala jen těsně a hráči dokonce nezvládli ani postup ze základních skupin do play-off. Ani Jan "Elfkam" Doležal z eSuby, který loni získal stříbro, se letos nedokázal dostat do semifinálových kol, Mára Škvára pro něj byl nepřekonatelným soupeřem.

Mára Škvára vs. bRoCk - 0:3!
bRoCk vs. Mára Škvára - 3:0!

Finální zápasy byly tudíž ve znamení soupeření týmových kolegů a v neděli těsně před polednem obsadil zlatou příčku Thai Dang "bRoCk" Xuan, který předvedl v celé soutěži suverénní výkon. Ačkoliv několik matchů muselo být odloženo mimo stream z důvodu technických problémů, samotný závěr turnaje se na velkou stage přecejen dostal. Možná trochu ke škodě soutěžícím, z nichž nervozita přímo čišela. Tak snad příští rok, při bojích o titul nebo alespoň jeho obhájení, budou o něco sebejistější.  

Konečné pořadí Vodafone MČR v Clash Royale:

 1. místo: zetko.bRoCk – 15 000 Kč, mobilní telefon Vodafone V8 a tarif #jetovtobě na rok zdarma
 2. místo: zetko.Adů – 6 000 Kč, powerbanka a tarif #jetovtobě na rok zdarma
 3. - 4. místo: zetko.Mára Škvára – 2 000 Kč a tarif #jetovtobě na rok zdarma
 3. - 4. místo: zetko.xXUnSeenXx – 2 000 Kč a tarif #jetovtobě na rok zdarma