Přejít k hlavnímu obsahu

LCS změny: Zven a Mithy do TSM?

20. 11. 2017 | 01:00 League of Legends
Jsou tu další novinky ze světa LCS přestupů! Jen málokdo by čekal, že TSM nahradí svou botlane za Zvena s Mithym. Máme tu ale i pár dalších přestupů, pojďme se na ně podívat. 
Výchozí obrázek

Jsou tu další novinky ze světa LCS přestupů! Jen málokdo by čekal, že TSM nahradí svou botlane za Zvena s Mithym. Máme tu ale i pár dalších přestupů, pojďme se na ně podívat. 

TSM si s největší pravděpodobností přivede novou botlajnu. Slavná dvojice Zven + Mithy přilákala údajně velké množství NA týmů a není divu, že se nejspíš upíší nejúspěšnějšímu domácímu týmu, Team SoloMid. 

Přestup dánsko-španělské botlajny by se měl uskutečnit v úterý 21. listopadu, kdy se otevírá přestupové okno. Mithy a Zven spolu působí už nějaký ten pátek. Spolu působili rok a půl v legendární evropské organizaci Origen a následně rok a půl v G2 Esports. Nyní by za velkou louží měli nahradit americkou dvojici Doublelift + Biofrost. Jestli tato dvojice zůstane součástí týmu zatím není jasné.

Krom TSM jsme se ale v posledních hodinách dozvěděli i o dalších novinkách. Golden Guardians (tým NBA organizace Golden State Warriors) údajně podepsali smlouvu s trenérem Locodoco. Ten v minulosti působil jako trenér v Team SoloMid, Team Liquid nebo Gold Coin United. 

Trenéra si údajně zařídily i další dva nové týmy v NA LCS. OpTic Gaming podepsal bývalého analytika a komentátora, Zaboutine. Zajímavý je ale hlavně přestup další evropské tváře, jíž je Pr0lly, který by se po několika letech koučování H2K měl vrátit do Ameriky. Trénovat bude na 99 % tým 100 Thieves (který vlastní tým Cleveland Cavaliers).

Poslední novinkou je další akvizice bývalého hráče Immortals. Náhradní support Stunt by měl podle informací ESPN podepsat smlouvu s týmem FlyQuest. Zatím není jisté, jakou pozici bude zastávat současný support týmu, LemoNation. 

Shrnutí novinek:

  •  Zven a  Mithy přestupují z G2 Esports do Team SoloMid
  •  Pr0lly přestupuje z H2K do 100 Thieves (Cleveland Cavaliers - NA LCS)
  •  Locodoco bude trénovat Golden Guardians (Golden State Warriors - NA LCS)
  •  Zaboutine bude trénovat OpTic Gaming (NA LCS)
  •  Stunt bude hrát za tým FlyQuest (NA LCS)
Štítky: EU LCS, NA LCS