Přejít k hlavnímu obsahu

Expect a Trick oficiálně odcházejí z G2 Esports

21. 11. 2017 | 15:59 League of Legends
G2 Esports po světovém šampionátu postupně opustila většina členů týmu. Jediný, kdo se nekouká po nových nabídkách, je midlaner Perkz. V posledních hodinách oznámil odchod toplaner Expect. Tým tedy s největší pravděpodobností bude mít příští rok úplně novou tvář. Svou vůli k odchodu vyjádřil jungler Trick hned po světovém šampionátu. Ihned po ukončení platnosti své smlouvy oznámil status volného hráče. 
Výchozí obrázek

G2 Esports po světovém šampionátu postupně opustila většina členů týmu. Jediný, kdo se nekouká po nových nabídkách, je midlaner Perkz. V posledních hodinách oznámil odchod toplaner Expect. 

Tým tedy s největší pravděpodobností bude mít příští rok úplně novou tvář. Svou vůli k odchodu vyjádřil jungler Trick hned po světovém šampionátu. Ihned po ukončení platnosti své smlouvy oznámil status volného hráče. 

G2 Esports 2017, zleva: Mithy, Trick, Expect, Perkz, Zven

I botlane je neoficiálně na odchodu. Zven a Mithy nejspíš zamíří do Team SoloMid, se kterými mají podepsat smlouvu na konci tohoto měsíce. Jistý není ani osud trenéra YoungBucka, který taktéž oznámil na Twitteru, že je oprávněn přijímat nabídky jiných týmů. Uvidíme tedy, kdo si po boku Perkze zahraje v jarním splitu roku 2018. 

Spekuluje se zejména o dvojici z H2K, Jankos + Odoamne, kteří oznámili odchod z H2K. Okolo botlajny zatím nepanují žádné spekulace. Oznámení celé sestavy můžeme očekávat do konce letošního roku. Změn v celé EU LCS bude spousta, takže se máme na co těšit. 

Poslední známé složení G2 Esports:

{#Korejská republika} Dae-han "Expect" Ki 
{#Korejská republika} Kim "Trick" Yoon  
{#Chorvatsko} Luka "Perkz" Perković 
{#Dánsko} Jesper "Zven" Svenningsen 
{#Španělsko} Alfonso "mithy" Rodriguez 

Zdroj: Twitter
Štítky: EU LCS, G2 Esports