Přejít k hlavnímu obsahu

KETUBOR se vrací, budou mít eXtatus 2 kouče?

21. 11. 2017 | 15:54 Counter-Strike 2
Velice zajímavá zpráva dnes dorazila z tábora CS:GO sekce Alza.eXtatus. Nejde o žádnou změnu v sestavě, nýbrž staronovou posilu realizačního týmu, kterou se stává bývalý kouč KETUBOR.„Žádná unáhlená rozhodnutí, žádné velké rozruchy, žádná defintivní stanoviska. I přes to ale chceme veřejně oznámit, že aktuálně zkoušíme nového týmového kouče.“
Výchozí obrázek

Velice zajímavá zpráva dnes dorazila z tábora CS:GO sekce Alza.eXtatus. Nejde o žádnou změnu v sestavě, nýbrž staronovou posilu realizačního týmu, kterou se stává bývalý kouč KETUBOR.

„Žádná unáhlená rozhodnutí, žádné velké rozruchy, žádná defintivní stanoviska. I přes to ale chceme veřejně oznámit, že aktuálně zkoušíme nového týmového kouče.“

Takhle zní úvod oficiálního oznámení ze strany eXtatus. Michal 'KETUBOR' Csontoš sice v závěru roku 2017 hájil barvy Trust.Universe a mluvilo se ve velkém o tom, že by se po MČR mohl stáhnout do pozice trenéra, pro něj se však možná vyskytne větší příležitost a to vrátit se tam, kde jako hráč získal se dnešním složením týmu vyjma MonttYho loňský mistrovský titul.

Nejstarší účastník letošního MČR byl součástí eXtatus až do letošního března, kdy jej v rámci příprav na přechod do full-time podmínek nahradil Tomáš 'teCkoO' Koširer. Nyní se však KETUBOR vrací a už dnes naskočí jako trenér do oficiálního zápasu proti švédským Epsilon.

„Tomáš "teCkoO" Koširer zůstává i nadále členem týmu a až v nejbližších týdnech se ukáže, jak tuto aktuální otázku kolem trenérské pozice vyřešíme.“

Těmito slovy je zpráva zakončena. Nastálá situace je tak jakýmsi pokusem a až čas ukáže, jak to s oběmi trenérskými personami dopadne. Alza.eXtatus se snaží stále posouvat na vyšší úroveň a to nejen po hráčské stránce. Širší realizační tým a správně nastavená hierarchie nově vzniklého dua by mohla být přínosná vstříc ještě lepším výkonům. Jeden jako analytik, druhý jako kouč? Prvních výsledků se třeba dočkáme již v prosinci na ESEA Global Challenges v Los Angeles.

Kompletní složení Alza.eXtatus:

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek

{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer – trenér
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš – trenér

Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.