Přejít k hlavnímu obsahu

Schalke 04 oznamuje celou sestavu

21. 11. 2017 | 23:20 League of Legends
Schalke 04 je prvním kompletním týmem evropské League Championship Series. Ze sestavy, která se do LCS probojovala, zůstal pouze marksman Upset. 
Výchozí obrázek

Schalke 04 je prvním kompletním týmem evropské League Championship Series. Ze sestavy, která se do LCS probojovala, zůstal pouze marksman Upset. 

Hlavní hvězdou týmu je samozřejmě toplaner Vizicsacsi, který působil poslední tři roky v týmu Unicorns of Love. Maďarský zástupce v LCS loni na jaře získal dokonce ocenění nejlepšího hráče jarního splitu a i v minulosti se umisťoval na předních příčkách ocenění v kategorii toplanerů.

V jungli nastoupí pro některé neznámý jungler Pridestalker. Ten si debut v LCS odbyl vloni v létě, kdy se zejména díky slabé konkurenci stal nováčkem splitu. Nyní má před sebou velkou výzvu a vypadá to, že okolo sebe i daleko schopnější spoluhráče. 

Na midu figuruje Nukeduck, okolo kterého bylo rušno zejména ve třetí sezóně. Tehdy se s Lemondogs dostal i na Worlds a Nukeduck byl brán za jednoho z největších talentů Evropy. Když se do LCS vrátil v roce 2016, žádná velká sláva to nebyla, ale vloni na sebe kladně upozornil výkony v podprůměrném celku Team Vitality.

Botlane tvoří mladičký Němec Upset se zkušeným VandeRem. Upset je vnímán jako jeden z největších mladých talentů evropské scény a bude zajímavé sledovat ho s tak zkušeným supportem, jako je VandeR. Ten za sebou nemá příliš šťastné období a v Team Vitality se mu příliš nedařilo. V minulosti si ale prošel týmy jako Roccat nebo H2K.

Hlavním mentorem tohoto týmu bude bývalý profesionál a komentátor, Krepo. Bývalý support Elements, Evil Geniuses nebo CLG.EU, se vrací na scénu jako trenér po krátké pauze. Svá nejlepší léta coby pro gamer už má za sebou. Uvidíme, jak mu to půjde v roli trenéra.

Sestava Schalke 04 pro rok 2018

{#Maďarsko} Kiss "Vizicsacsi" Tamás 
{#Nizozemsko} Milo "Pridestalker" Wehnes  
{#Norsko} Erlend "Nukeduck" Holm 
{#Německo} Elias "Upset" Lipp 
{#Polsko} Oskar "VandeR" Bogdan 
{#Belgie} Mitch "Krepo" Voorspoels 

Zdroj: Facebook
Štítky: EU LCS