Přejít k hlavnímu obsahu

Doublelift do Team Liquid a další spekulace

22. 11. 2017 | 12:18 League of Legends
Máme tu další den za námi a další várku nepotvrzených informací o změnách v soupiskách NA LCS týmů.
Výchozí obrázek

Máme tu další den za námi a další várku nepotvrzených informací o změnách v soupiskách NA LCS týmů.

Doublelift, marksman Team SoloMid, by měl podle všeho přestoupit do Team Liquid. Důvodem je jeho pozice v týmu, která je výrazně ohrožena možným příchodem dánského střelce Zvena. Doublelift si údajně hraní za TL na konci spring splitu náležitě užíval a rád spolupracuje s majitelem týmu Stevem "Liquid112" Arhancetem. 

Tento tým už také údajně podepsal smlouvy se čtyřmi bývalými hráči Immortals a Impactem z Cloud9. Team Liquid vypadá opravdu zajímavě a my se jen můžeme těšit na finální sestavu tohoto týmu. 

Nové tváře vyhlížejí i nové LCS týmy, 100 Thieves a OpTic Gaming. 100 Thieves sponzorovaný Nadeshotem a NBA týmem Cleveland Cavaliers, podepíše smlouvu s bývalým midlanerem Phoenix1, Ryu. Korejského midlanera si velmi pravděpodobně chtěl přivést trenér Pr0lly, který s tímto hráčem strávil delší dobu v H2K a podíval se s ním i na Worlds 2016.

OpTic údajně do svých řad přivedl junglera Akaadian. Tento hráč byl v loňské sezóně součástí Echo Fox. Okolo jeho, možná už bývalého týmu, zatím žádné spekulace nekolují a budeme si tak ještě muset počkat na více informací.

Zdroj: ESPN
Štítky: NA LCS