Přejít k hlavnímu obsahu

Velká porce přestupů v NA LCS

24. 11. 2017 | 11:46 League of Legends
Letošní off-season je v Americe opravdu rozjetá. Týmová místa se pomalu ale jistě zaplňují a přichází i velké množství potvrzení.
Výchozí obrázek

Letošní off-season je v Americe opravdu rozjetá. Týmová místa se pomalu ale jistě zaplňují a přichází i velké množství potvrzení.

Asi největší oficiální novinkou je příchod mladého junglera MikeYeung do týmu Team SoloMid. Příchod amerického junglera přidává na věrohodnosti spekulacím, okolo Zvena a Mithyho, kteří by se měli k TSM připojit jako nová botlajna. Budoucnost dánského lesapána Svenskerena bude tedy s největší pravděpodobností mimo Team SoloMid. Sám majitel tohoto týmu, Reginald, se na redditu nechal slyšet, že Svenskerenovi už našli nový tým.

Potvrzení členové TSM:

{#Spojené státy americké} Mike "MikeYeung" Yeung  
{#Dánsko} Søren "Bjergsen" Bjerg 

Nové hráče přivedla i organizace Cloud9. Noví hráči ale nejsou žádná velká jména a počítá se s nimi spíše do nové academy ligy. Do jungle získal americký tým Wiggilyho a Selfieho, kteří dříve hrávali i po boku Freeze v Tempo Storm. Do základu by možná mohl nakouknout toplaner Licorice, který letošní sezónu odehrál za challenger tým EUnited. Z týmu by podle spekulací mohli odejít oba korejští toplaneři, Ray i Impact.

Potvrzení členové C9:

{#Kanada} Eric "Licorice" Ritchie 
{#Spojené státy americké} Raymond "Wiggily" Griffin  
{#Polsko} Marcin "Selfie" Wolski 
{#Kanada} Andy "Smoothie" Ta 

Sestava se pomalu rýsuje i v Counter Logic Gaming a fanoušci tohoto týmu rozhodně uvítají příchod nového junglera. Tím by podle posledních spekulací mohl být Reignover. Ten si po odchodu z LCK prošel úspěšnou pátou sezónou, kdy se s Fnatic dostal až do semifinále světového šampionátu. V Immortals se mu dařilo také velmi slušně ale letos to tak slavné nebylo. Po fiasku v Team Liquid tedy rozhodně bude chtít své jméno zase trochu vylepšit.

Potvrzení členové CLG:

{#Spojené státy americké} Darshan "Darshan" Upadhyaya 
{#Francie} Choi "Huhi" Jae-hyun 
{#Spojené státy americké} Trevor "Stixxay" Hayes 

Nový tým v NA LCS, OpTic Gaming, má neoficiálně kompletní základní sestavu. Podle uniklých informací portálu ESPN by se do týmu měli přidat dva importovaní hráči a trojice hráčů se zkušenostmi z této ligy. V nové sestavě by měla figurovat dvojice bývalých hráčů Phoenix1, a to zig na toplane a Arrow jakožto ADC. Druhým importovaným hráčem by měl být letošní čtvrtfinalista mistrovství světa, midař PowerofEvil. Jungler by měl být bývalý hráč Echo Fox, Akaadian a týmovou sestavu uzavře veterán LemonNation.

Potvrzení členové OPT:

{#Korejská republika} Dong-hyun "Arrow" Noh 
{#Francie} Thomas "Zaboutine" Si-Hassen 

Team Liquid už má také neoficiálně podepsáno s hráči jejich budoucí základní sestavy. Spekulace se zdá se naplňují a do Team Liquid přijde Impact na toplane, Doublelift na AD Carry a Olleh na pozici supporta. Tým již potvrdil příchod dvojice bývalých hráčů Immortals, Pobeltera a XMithieho. Trenérem by měl zůstat Korejec Cain.

Potvrzení členové TL:

{#Filipíny} Jake "Xmithie" Puchero  
{#Spojené státy americké} Eugene "Pobelter" Park 

Pomalu potvrzuje svou novou soupisku i tým 100 Thieves. Aktuálně se hledá co nejlepší botlajna, která bude kompletně z amerických hráčů. Tým už totiž má 2 importované hráče, a to jsou Ryu na midlane a Ssumday na toplane. Hodně se spekuluje o příchodu Cody Suna, a

Potvrzení členové 100:

{#Korejská republika} Kim "Ssumday" Chan-ho 
{#Spojené státy americké} William "Meteos" Hartman  
{#Korejská republika} Yoo "Ryu" Sang-wook 
{#Spojené státy americké} Neil "pr0lly" Hammad 

Posledním týmem, okolo kterého je v poslední době rámus je FlyQuest. Tento tým už oznámil, že v týmu zůstane ADC WildTurtle a na botu ho doplní Stunt. Teď se ale objevily nepotvrzené zvěsti, že se k týmu nejspíše přidá i bývalý toplaner a jungler týmu Immortals. Flame a AnDa sice spolu v týmu již hráli, ale AnDa působil celou dobu pouze na lavičce a toto by pro něj byla první LCS zkušenost.

Potvrzení členové FLY:

{#Kanada} Jason "WildTurtle" Tran 
{#Spojené státy americké} William "Stunt" Chen 

Posledními dvěma týmy v NA LCS o kterých ještě nic nevíme, jsou Golden Guardians, Clutch Gaming a Echo Fox. Poslední jmenovaný celek údajně přišel o hráče Froggen, Looper a Keith. Oznámený je zatím jen jeden hráč a to midař FeniX, který letošní rok ztrávil v Challenger Series. Co se týče nových LCS týmů, Golden Guardians zatím zůstávají velmi tiší a jediné co víme je, že by tým měl trénovat Locodoco, bývalý trenér TSM a TL.

Clutch Gaming zatím o sobě také nedává moc vědět, ale údajně je, nebo byli v jednání s bývalými hráči EnVyUs - Hakuho, LirA a Apollo. Tým by měl trénovat v této roli nováček David “DLim” Lim. Solo lanery tohoto týmu budou Solo, který hrál v minulosti především v NA Challenger Series, a Febiven, kterého si jistě pamatujete z Fnatic nebo H2K.

Zdroj: tsm.gg
Štítky: NA LCS