Přejít k hlavnímu obsahu

TSM ohlašuje základní sestavu pro rok 2018

25. 11. 2017 | 13:22 League of Legends
Fanoušci největší organizace v NA LCS uvidí s příchodem nové sezóny v sestavě TSM hned tři nové hráče. Tým opouští jungler Svenskeren, marksman Doublelift a support Biofrost.
Výchozí obrázek

Fanoušci největší organizace v NA LCS uvidí s příchodem nové sezóny v sestavě TSM hned tři nové hráče. Tým opouští jungler Svenskeren, marksman Doublelift a support Biofrost.

Spekulace se potvrdily a do týmu opravdu přichází bývalá botlajna G2 Esports, Zven a Mithy. K týmu se přidal i americký mladík MikeYeung a v sestavě tak zůstali Bjergsen coby midlaner a Hauntzer na toplane. Nepotvrzený je už jen příchod bývalého trenéra Immortals, SSONGa. Ten má nahradit Partha, který již oznámil zakončení působení v jeho funkci.

Team SoloMid musí zajistit ještě nejméně pět nových hráčů pro tento tým. V jejich academy týmu by se mohl objevit například další dánský marksman, dřívější náhradník TSM, MrRalleZ. Na rozšířené soupisce stejně tak figurovali i dva američtí hráči, Swifte a Shynon. 

Zajímavé bude sledovat, kam se podějí bývalí hráči TSM. Doublelift už je potvrzenou posilou Team Liquid, ale o budoucnosti hráčů Biofrost a Svenskeren toho moc nevíme. Reginald, majitel TSM, se ale na Redditu nechal slyšet, že dánskému junglerovi našli nový domov ještě předtím, než podepsali smlouvu s MikeYeungem. Bývalí hráči TSM většinou nemají problémy s hledáním nového týmu a bude tak zajímavé sledovat, kam zamíří.

Team SoloMid - 2018

{#Spojené státy americké} Kevin "Hauntzer" Yarnell 
{#Spojené státy americké} Michael "MikeYeung" Yeung  
{#Dánsko} Soren "Bjergsen" Bjerg 
{#Dánsko} Jesper "Zven" Svenningsen 
{#Španělsko} Alfonso "mithy" Aguirre Rodriguez 
{#Korejská republika} Kim "SSONG" Sang-soo 

Jak myslíte, že se téhle sestavě v nové sezóně povede? Bude silnější než vloni, podaří se jim vyhrát NA LCS? Dokáže konečně na Worlds postoupit ze skupiny?

Zdroj: tsm.gg
Štítky: NA LCS