Přejít k hlavnímu obsahu

Velká vánoční soutěž o produkty Logitech!

6. 12. 2017 | 09:06 Všechny hry
Hlavní partner letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách, společnost Logitech, si i po sezóně připravila pro všechny gamery velkou vánoční soutěž, která potrvá celých pět týdnů. Během každého týdne má jeden šťastlivec možnost rozbalit si pod stromečkem bundle produktů Logitech, jejichž hodnota činí minimálně 12 tisíc korun. A to už se pořádně vyplatí! Pro všechny informace sledujte české Facebook stránky Logitech, kde se vždy dozvíte nejčerstvější informace.
Výchozí obrázek

Hlavní partner letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách, společnost Logitech, si i po sezóně připravila pro všechny gamery velkou vánoční soutěž, která potrvá celých pět týdnů. Během každého týdne má jeden šťastlivec možnost rozbalit si pod stromečkem bundle produktů Logitech, jejichž hodnota činí minimálně 12 tisíc korun. A to už se pořádně vyplatí! Pro všechny informace sledujte české Facebook stránky Logitech, kde se vždy dozvíte nejčerstvější informace. První soutěžní týden je za námi a status naleznete zde, detailní pravidla pak na tomto odkazu.

Druhý týden odstartoval - více info

Ceny ve vánoční Logitech soutěži

  • 1. týden:
    klávesnice Craft, myš MX Ergo, kamera Brio, reproduktory MX Sound (~600 dolarů)

  • 2. týden:
    kamera Circle 2, zařízení Harmony Hub, klávesnice Keys-to-go (~350 dolarů)

  • 3. týden:
    myš G903, nabíjecí podložka Powerplay, sluchátka G433, kamera Brio (~550 dolarů)

  • 4. týden:
    ovladač Spotlight, pouzdro s klávesnicí Slim Combo, myš MX Anywhere 2s (~360 dolarů)

  • 5. týden:
    klávesnice Craft, reproduktory MX Sound, myš MX Master, ovladač Spotlight (~530 dolarů)

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.