Přejít k hlavnímu obsahu

twist oficiálně posiluje Trust.Universe

7. 12. 2017 | 11:33 Counter-Strike 2
Testování hráčů je u konce a CS:GO tým Trust.Universe je od MČR konečně kompletní!
Výchozí obrázek

Testování hráčů je u konce a CS:GO tým Trust.Universe je od MČR konečně kompletní!

Na letošním Mistrovství České repubilky se Universe překvapivě nepodařilo postoupit ze skupiny, když v těsném souboji nestačili na Majestic Lions. To znamenalo očekávánou konečnou pro nejstaršího účastníka celého MČR, Michala 'KETUBOR' Csontoše. Ten ze sebe jako obhájce titulu (jednou jako kouč, jednou jako hráč) vydal maximum, bohužel ani to nestačilo. Nyní to vypadá, že jeho hráčské kariéře odzvonilo, a tak si ihned po akci začali v Trust.Universe hledat náhradu.

Kandidátem číslo jedna byl od prvopočátku Matěj 'twist' Petráš. Ten se jako host poprvé představil již při famózním postupu na finále ROG COOL ligy II. Barvy tohoto celku twist oblékl i v úvodním zápase Hitpoint Masters #7, kam Trust.Universe postoupili z dodatečné baráže na úkor eXtatus. V tu chvíli byl však oznámen přesun twistova evropského týmu pod křídla řecké organizace Panathinaikos AC eSports, a tak se zdálo, že twist nadobro k Universe nezamíří.

Vše je nakonec jinak. Ačkoliv se nabízela možnost, že by twist s týmem odehrál alespoň zbytek Masters jako stálý host, v Teamu Universe se rozhodli vyzkoušet jiného hráče, konkrétně Tomáše 'TheMix' Bilíka. Ten zde působil letos na jaře, avšak staronovou posilou se nestane.

Novým pátým hráčem Trust.Universe se nakonec stává právě twist, ten se totiž po neshodách v týmu rozhodl společně s bondasem opustit Panathinaikos a nic mu nebrání zamířit do Universe, v jejichž barvách se bude snažit bojovat o titul na Hitpoint Finals. Pokud tam tedy jeho tým postoupí, ať už napřímo nebo z play-off, což se dozvíme v pátečním přenosu proti eSubě.

Koučem Trust.Universe je stále Juraj 'pluginn' Valíček, nicméně pokud to okolnosti dovolí, při případném postupu na svitavské Finals s týmem odcestuje KETUBOR, který atmosféru týmu zná více než dobře a zkušeností má na rozdávání. Trust.Universe se tak po posílení o twista, zisku zkušeného kouče a odstoupení eXtatus stávají jedním ze žhavých kandidátů na nejvyšší příčky.

Základní sestava Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'lucasp' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Česká Republika} Matěj 'twist' Petráš

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.