Přejít k hlavnímu obsahu

TUR All-Star zrušilo přípravu kvůli Disneylandu

7. 12. 2017 | 21:29 League of Legends
Peter Dun, trenér Splyce a brazilského All-Star týmu, ve svém tweetu právě napsal, že turecký All-Star tým zrušil jejich předem domluvený tréninkový zápas jenom kvůli prodloužení pobytu v Disneylandu.
Výchozí obrázek

Peter Dun, trenér Splyce a brazilského All-Star týmu, ve svém tweetu právě napsal, že turecký All-Star tým zrušil jejich předem domluvený tréninkový zápas jenom kvůli prodloužení pobytu v Disneylandu.

allstars2017

Petrerovi Dunovi překvapivě nepřišlo nic špatného na tom, že místo tréninku turecký tým navštívil Disneyland. Jeho názor je takový, že Disneyland je skvělý. Koneckonců do Disneylandu jely všechny týmy, včetně toho jeho. Brazilský a turecký tým jel společně, dokonce i stejným autobusem. Problém byl ale v tom, jak se turecký tým zachoval. Každý měl na výběr, zda v Disneylandu zůstane déle a nebude mít čas na svoji přípravu, a nebo pojede v domluvený čas a bude moci trénovat. Turecký tým si svou volbu rozmyslel až na poslední chvíli a rozhodl se v Disneylandu zůstat o něco déle.

disneyland

Otázkou ale zůstává, zda turecký tým udělal něco špatného. Ne všechny týmy trvdě trénují před důležitými zápasy, v tomto případě dva dny před jejich začátkem. Někomu daleko více pomáhá shodit ze sebe stres. Například procházkou po městě. Disneyland je k odbourávání stresu jako dělaný a krom toho je to určitě větší zábava, než-li se plně soustředit a hrát věškerý svůj volný čas před All-Star. Brazilský trenér to takto ale nebral. Bylo pro něj velmi důležité svůj tým řádně připravit. Měli dohodnutých 10 přípravných her a místo toho teď mají pouze dvě, což je pro tým, který nikdy společně nehrál, dost velký problém. Kdyby to věděl více dopředu, mohl by se jejich tým podle toho také zařídit. Jeho názor je jasně poznat v jedné z jeho vět:

"Nelze si něco dohodnout a pak to na poslední chvíli zrušit."

Trenér brazilského All-Star týmu Peter Dun byl tak naštvaný, že na k tweetu napsal i to, že už s nikým z Turecka přípravné zápasy praktikovat nechce.