Přejít k hlavnímu obsahu

MARVO eSports hlásí rozpad

25. 12. 2017 | 15:15 Counter-Strike 2
Posezónní přestupové období na tuzemské CS:GO scéně má první obět, tým MARVO končí.Vzestup v letošním roce založené organizace MARVO eSports byl povedený a postup dvou sekcí na Mistrovství ČR v počítačových hrách by se dal označit za velký úspěch. Zatímco League of Legends sestava to dotáhla až do semifinále, ta Counter-Striková skončila již ve skupinách.
Výchozí obrázek

Posezónní přestupové období na tuzemské CS:GO scéně má první obět, tým MARVO končí.

Vzestup v letošním roce založené organizace MARVO eSports byl povedený a postup dvou sekcí na Mistrovství ČR v počítačových hrách by se dal označit za velký úspěch. Zatímco League of Legends sestava to dotáhla až do semifinále, ta Counter-Striková skončila již ve skupinách.

MARVO na MČR 2017, zleva: naturaL, ecko, Fraged, forji, DKN, file

CS:GO tým MARVO eSports pokračoval ve svém působení díky slotu v lize Hitpoint Masters #7, kde se rozhodl ještě jednou pokusit vybojovat postup na svitavské finále. To se však nezdařilo i proto, že po zmíněném MČR se s týmem rozloučil sniper Dominik 'Fraged' Herz a do následných zápasů nastoupil jako host zyored, abnorse, nebo trenér forji. Výsledkem bylo sedmé místo, které bylo hřebíčkem do rakve a nic nebránilo polorozpadnutému týmu se rozejít nadobro. Budoucnost těchto hráčů je nejistá a jsme zvědaví, jak nám MARVO zamíchá posezónními kartami.

Bývalá sestava MARVO eSports:

{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Peter 'naturaL' Turčan
{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: MARVO eSports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.