Přejít k hlavnímu obsahu

Trust.Universe vítají zpět někdejšího tahouna

13. 2. 2019 | 21:01 Counter-Strike 2
Jedna z největších stálic domácí CS:GO scény se vrací ke složení, v němž strávila opravdu dlouhé měsíce.
Výchozí obrázek

Řeč je samozřejmě o Teamu Universe, který letos v létě opustil Erik 'The eLiVe' Sith, aby v barvách warmup, Majestic Lions a následně Gunrunners zažil působení u domácí jedničky v čele s ovládnutím veškerých domácích akcí, Mistrovství České republiky nevyjímaje. Jeho místo tehdy zaujal Adam 'neofrag' Zouhar, který se však rozhodl jít začátkem února vlastní cestou a s Universe se rozloučil. Chvíli to vypadalo, že tým opustí také Lukáš 'Levi' Bouřa, ten však zůstává poté, co se týmu podařilo vyjednat návrat svého bývalého tahouna.

UNI The eLiVe

V loňském roce nasbíral The eLiVe řadu i zahraničních zkušeností, které nyní může zúročit a předat dále. Právě sedmý nejlepší domácí hráč uplynulé sezóny totiž po odchodu neofraga doplňuje sestavu Trust.Universe, ačkoliv se v nedávném rozhovoru vyjádřil, že všechny domácí nabídky do jedné odmítal. Pokud však mělo něco jeho rozhodnutí změnit, je to právě návrat domů.

Po rozpadu domácí jedničky totiž Universe s dalšími týmy domácí špičky čeká velký boj o to, kdo se letos na trůnu usadí. The eLiVe loni pozvedl nejprestižnější domácí poháry, ale jak se říká, obhajoba často bývá ještě těžší. Nic mu však nemůže být větší motivací, než se stát tahounem v týmu, se kterým kdysi na domácí scéně prorazil.

Trust.Universe budou působit v následujícím složení:

 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Slovensko Lukáš 'lucasp' Pócsik
 Česká republika Lukáš 'Levi' Bouřa
 Česká republika Tomáš 'Mix' Bílík 
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.